Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, heti hány alkalommal szeretkeztek/szeretnétek szeretkezni párotokkal?
Figyelt kérdés
Kérlek tüntessétek fel a korotokat, valamint azt, hogy hány éve vagytok együtt párotokkal.2018. ápr. 14. 11:08
1/19 anonim válasza:
Kb. kétnaponta.Nincs párom.
30+ F
3/19 anonim válasza:
Szinte minden nap, de van hogy egy nap többször is. Jelenleg egyedül! Nem rég ért véget egy 3. éves kapcsolatom. párom 19. én 45.f
4/19 anonim válasza:
Naponta, télen nem tudom miért, de ritkábban. Hozzá teszem, huszon éves a kapcsolatom. Biztos, ha friss kapcsolat lenne, ennél gyakrabban is.
5/19 anonim válasza:
Mondjuk az vicces,hogy aki napi x-szer,az hol dolgozik,tanul,elég gazdagok lehetnek.
6/19 anonim válasza:
Kedves 5. válaszoló. Egy gyárban dolgozom. Az relatív hogy kinek mi a gazdag. Én személy szerint nem tartom annak magam.
7/19 anonim válasza:
Aki dolgozik tisztességgel napi szinten, az hulla fáradt. Nem fogja naponta kivánni. Vagy lehet, h feszkolvezetésnek igen, de nem a normál szexet, csak hogy gyors kielégüljön. A rendes, szeremes, szeretkezős szexet pedig heti 2-3-4x. Ez a normális.
8/19 anonim válasza:
Szerintem ez így nem behatárolható. Nagyban függ a körülményektől. Van, h heti 15, de van, h csak 4-5. Én nem szeretek úgy szeretkezni, h előre be van ütemezve, számomra úgy elveszti a varázsát.
10/19 anonim válasza:
Már heti kettővel is megelégednék. Ehhez képest van havi kettő... 6 éve vagyunk együtt.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!