Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Terhes vagyok? Félnem kéne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? Félnem kéne?

Figyelt kérdés

Majus 27-en szexeltem utoljara, az ovszer elszakadt es parom belem elvezett. Vettem be EllaOne gyogyszert.

Ez 2 nappal a mensim utan volt.

Tegnap, junius 22 este csinaltam terhessegi tesztet es negativ.

Ma reggel is csinaltam. Negativ

Hazajottem munkabol es latom hogy a 2. teszten lett egy halvany csik.

1 napja kesik.

H jelent meg egy random halvany csik estere nem ertem

2023. jún. 23. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Fényképezd le a tesztet és dobd be a gyereknevelés kategóriába. A játszótéri vérmamik imádnak veszekedni rajta.
2023. jún. 23. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A teszt használati útmutatóján, emlékeim szerint, szerepel, hogy 10 vagy nem tudom már hány perc után már ne olvasd le az eredményt, mert fals lehet.
2023. jún. 23. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ha 1 napot kesik az semmit sem jelent, ha izgulsz rajta lehet meg jobban kesni fog.

ha mar 2 tesztet is csinaltal es mindketto negativ en nem aggodnek.

2023. jún. 23. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, száradási csík, az nem pozitív.
2023. jún. 23. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem akarlak ijesztgetni, de lányommal az elsőn is kb félora utan jött ki. A masnapin viszont egyből.

Vagyis csinálj egyet holnap reggel is, ha az is csikos akkor gáz van. De ha nem, akkor megnyugodhatsz.

Mensi után 2 nappal egyebkent meg kicsi az esély, persze nem nulla...

2023. jún. 23. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
IQ tesztet is csinálj, hátha az legalább pozitív lesz.
2023. jún. 23. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vettél be esemény utánit, ami bezavarhat a menstruációba. Csináltál tesztet, negatív. Nem szabad időn túl megnézni, benne van a tájékoztatóban is, mert száradási csík, és fals pozitív eredményt látsz ilyenkor.
2023. jún. 24. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!