Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat szájjal kényeztetettem ott, adott egy szájra puszit, majd ő szájjal a csiklómat. Nem ment el a számba, sőt napok óta nem ment el, a hüvelyemhez nem ért a szája és nem történt nyelves csók sem. Kell félnem attól, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 14:05
1/12 anonim válasza:
hm, szerintem te magad sem tudod mi történt, de hogy leírni sem tudod az is biztos!
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy nem írtam átláthatóan .
Megpróbálom még egyszer. A barátomat orálisan kényeztettem , majd ő adott egy szájra puszit nekem és ezután ő kényeztette szájjal a csiklómat.
Nem élvezett bele a számba és a hüvelyemhez sem ért a nyelve. Kell félnem a terhességtől?
2014. febr. 20. 14:11
3/12 anonim válasza:
nem ment el a szádba=>nem nyelted le,amit le kellett volna,mert nem volt mit=>utána csókolóztatok=>utána kinyalt=> nem dugta fel a nyelvét a méhedig, hogy oda betegye azt,amit te nem nyeltél le
Eredmény: az iq-d közelít a down-szindrómásokéhoz
5/12 anonim válasza:
Nem kell félned, ez bőven kevés ahhoz.
6/12 anonim válasza:
Ha ettől teherbe lehetne esni akkor vegyvédelmi felszerelésben kellene szexelni. Vagy űrruhában.
7/12 anonim válasza:
Az elméleted szerint, ha 2 puszit adok egy barátnőmnek , akire mondjuk pár perce élveztek rá az arcára , majd utána kinyalom a barátnőm , akkor megtermékenyíthetem? hm... ezt adom:D én miért nem találok sehol egy ilyen buta lányt ?
8/12 anonim válasza:
Igen, terhes vagy! Nézheted a babakelengyét.
9/12 anonim válasza:
inkább élveztesd el szegényt (azt írtad napok óta nem ment el)
10/12 anonim válasza:
cumi, csiklaj, no ondaj.... 14 évesen mér kell ha full h.lye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!