Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Kilenc napja késik, pedig a barátommal mindig nagyon óvatosak vagyunk, mindig védekezünk.
Nagyon kezdek aggódni, pedig tudom, hogy semmi eshetősége nem lehetne.
A múlt hónapban antibiotikumot szedtem mert fel voltam fázva, ez mennyire befolyásolhatja a helyzetet?
2014. febr. 18. 19:13
1/8 anonim válasza:
mivel védekeztetek, az sem mindegy. szokott máskr is késni?
2/8 A kérdező kommentje:
eddig max három napot késett...de már volt hogy kimaradt egy hónap (akkor még nem éltem nemi életet)
2014. febr. 18. 19:19
4/8 A kérdező kommentje:
tudom...de nem merem megnézni, pedig tisztában vagyok vele hogy az lenne a legegyszerűbb.
2014. febr. 18. 19:23
6/8 anonim válasza:
Hogyan védekeztek?
Ha gyógyszerrel, azt az antibiotikum semlegesíti...
Ha gumival, akkor nincs gond... ha fel voltál fázva, attól simán késhet, vagy akár ki is maradhat egy peteérés.
7/8 A kérdező kommentje:
óvszerrel védekeztünk..
2014. febr. 18. 20:13
8/8 anonim válasza:
ha nem szakadt ki, akkor felesleges aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!