Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell félnem vagy nem? Előváladéktól lehet valaki terhes?
Az igen:D
Remélem te a sebeket is úgy fertőtleníted,hogy lenyalod..
Egyébként kicsi rá az esély,de előfordulhat.Bár ennyi IQ-van azt javaslom,hogy inkább ne szexelj.
Nem azzal van baj,hogy hibáztál,nyilván mindenkivel előfordul,hanem a gondolkodásmódoddal.Vannak olyan alap dolgok,amivel az embernek tisztában kell lennie,ilyen az,hogy mit kell tenni sérülés esetén(ezért ezt hoztam fel példának),mit kell tenni vészhelyzet esetén(pl tűz stb),és ha már él szexuális életet,akkor hogyan kell rendesen védekezni(és itt a betegségek kivédésére is gondolok).
Az óvszert cserélni kel,ha véletlenül fordítva vette fel a párod(talán még a papírján is rajta van).
De ha már nem tettél így,akkor se értem,hogy miért a Gyakorin kell kérdezősködni,amikor rengeteg orvos által írt cikk van arról,hogy mennyi az esélyed teherbe esni az előváladéktól,mennyi ideig él a sperma a levegőn és egyáltalán hogy működik teherbeesés.Legalább a forrásokat tanuld meg rendesen használni és gondolkozz.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!