Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Dienille fog. Gátló mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dienille fog. Gátló mellett terhes lehetek e az előváladéktól? 19/L

Figyelt kérdés

Már 1 éve szedem a Dienille fog. gátlót mert a szervezetem nem termelt női hormont, egyszer sem hagytam ki a "napi adagot", mindig pontosan szedtem.

A párommal lefeküdtünk óvszer nélkül, igaz szedek fog. gátlót, de félek,hogy így is teherbe esek, ezért megbeszéltük,hogy orgazmusa előtt szakítsuk meg az aktust.

Egy alkalommal se történt meg,hogy orgazmusa lett volna bennem, attól félek,hogy az előváladéktól teherbe esek.

Aggódhatok e amiatt,hogy teherbe eshetek az előváladék miatt?

2015. febr. 12. 18:57
 1/6 anonim válasza:
Nem leszel terhes nyugi!:)
2015. febr. 12. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. febr. 12. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
ha nem tölthet meg ak szerintem hiába mérgezed magad a bogyókkal, így nincs értelme. fogamzás gátlónak is van minimális károsító hatása. szóval gondold meg h megitatod e a punciddal az anyagot, vagy máshogyan fejezitek be
2015. febr. 12. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
19 évesen ennyi ésszel szabadlábon... Aztakurv...a!
2015. febr. 12. 19:19
 5/6 anonim válasza:
Ha már szeded, könyörgöm, olvasd már el, hogyan hat... 14 évesen tisztában voltam ezzel, pedig nem éltem szexuális életet, erre te 19 évesen ennyire se vagy képes... Gratulálok
2015. febr. 12. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
ha rendesen szeded nem lehetsz
2015. febr. 12. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!