Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett valaki terhes gumi és gyógyszer együttes használata mellett?
Én úgy tudom, hogy ujjazástól azért nem lesz az,mert a levegőn elhalnak a spermiumok..
Egy orvos is ezt leírta már orvosválaszol honlapon!
Sem a gumi, sem a tabletta onmagban nem 100%-os modszer, ez teny. Eleg biztonsagos mind a ketto amugy, de nem 100%. Meg a ketto kombinalasa sem 100%, mivel csak az a 100%-os modszer, ha nem szexelsz.
Ettol fuggetlenul a tabletta, ha rendesen szedik, elegge biztonsagos, nem indokolt melle gumit is hasznalni. Ugyanis a legtobben akiknek "becsuszik a baba tabletta mellett" valojaban elfelejtettek bevenni egy szemet vagy hasonlo hiba tortent csak nem ismerik be. (A nem megfeleloen hasznalt tabletta mellett a teherbeeses valoszinusege 30-szor magasabb, mint a megfeleloen hasznalt tabletta eseten.)
Megfeleloen hasznalva is 1000 nobol 3 esik teherbe egy ev alatt tabletta mellett, ez a szam 20 a gumi eseteben. Ez azt jelenti, hogy elvileg 100.000 nobol 6 esik teherbe egy ev alatt ugy, ha mindket modszert hasznalja.
" meg sokan a hasmenésre is azt mondják, hogy, igen volt valami eltérés, de azt nem mondanám hasmenésnek."
Namost pont a hasmenes az, amit sokan tulspilaznak, lathatolag te is. Az nem hasmenes, hogy reggel a kave meghajtott es egy kicsit higabb a szekletem. Ennek nincs hatasa a tablettara. Az a hasmenes, amikor ugy folyik alul, mintha ontenek, mindez egy napon belul 3-4 alkalommal.
ha te a paranoid "huzzunk az orrunkra is dupla gumit, az a biztos" nezeteidet akarod itt ezzel a lenezo stilussal igazolni, akkor kozlom veled, hogy te mar regen atestel a lo tuloldalara.
" Amúgy ki használ egyszerre gumit is meg gyógyszert is? Épp az a lényege a gyógyszernek hogy ne kelljen gumiba szenvedni."
A gumi ved a betegsegektol is. En huzok gumit minden rovidtavu kapcsolatban, akkor is, ha a no tablettat szed. Hosszutavu kapcsolatban hagyom el a gumit egy ido utan, amikor mar van akkora bizalom, hogy tudom, nem fog felrekefelni es en sem.
Amugy igy is meg lehet szivni, mert ami betegsege mar megvolt a masiknak regota (de esetleg nem tudott rola), azt igy is el lehet kapni.
Hát akkor mi a franc a fogamzásgátló, ha nem védekezés, szerinted?
Nagy hévben a gumi külseje olyan lett? Az meg hogy? Nagyon el vagy tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!