Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes fogamzásgátló tabletta szedése mellett?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el szedni a Milligest fogamzásgátló tablettát, aminek a betegtájékoztatójában azt olvastam, hogy ha a menzesz első napjától szedem a gyógyszert, akkor már az első 7 tabi után védett leszek. Minden nap beszedtem pontosan a gyógyszert, ugyan abban az időben, majd a 8. tabletta bevétele után voltam együtt a barátommal, de így utólag félek hogy nem vártam eleget... (Most a 17. tablettánál tartok egyébként.)

Arra lettem figyelmes hogy mostanában görcsöl a hasam, ez a gyógyszertől lehet vagy a terhesség első jelei?

Olvastam még azt is, hogy azok közül akik szabályosan szedik a tabit is 100 nőből 2-3 terhes lesz... azóta kicsit parázok. Tabletta mellett mik lehetnek a terhesség tünetei? Érdemes lenne terhességi tesztet vennem?

2014. szept. 28. 18:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Amikor együtt voltál a pasiddal akkor beléd is élvezett?

Nagyon sok mellékhatása van egy fogamzásgátlónak és vannak amik csak később jönnek elő. Olvasd el mik lehetnek azok.

25/F

2014. szept. 28. 18:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen bennem ment el. Hát olvasgatom de attól még nem tudok megnyugodni :(
2014. szept. 28. 18:19
 3/13 A kérdező kommentje:

"Mindenképpen a természetes menstruációs ciklus első (a menstruációs vérzés jelentkezésének) napján kell elkezdeni a tabletták szedését. Bár a tablettaszedés elkezdése a ciklus 2-7. napjain is engedélyezett, ebben az esetben a tabletták szedésének első 7 napján tanácsos nem hormonális fogamzásgátlást (pl. óvszert vagy spermicid anyagokat) is alkalmazni egyidejűleg."

Ez alapján védettnek kellett már lennem, nem?

2014. szept. 28. 18:21
 4/13 anonim ***** válasza:
elvileg védett vagy, de nem véletlenül ajánlják a 2 hét várakozási időt. csinálj terhességi tesztet.
2014. szept. 28. 19:05
 5/13 A kérdező kommentje:
És mikor kéne hogy megcsináljak? Addig amíg szünetet tartok a tabival?
2014. szept. 28. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Jövőhet elején
2014. szept. 28. 19:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még nincsenek terhességi előjelek. Nem lesz gond ne aggódj,a peteérést már leállította a tabletta.
2014. szept. 28. 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:
az első tünet a vérzés elmaradása...hányinger,fejfájás,mellek feszülése már több hetes terhesen jelentkezik(a második-harmadik hónapban)
2014. szept. 28. 21:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kérdésem még az lenne, hogy tabletta mellett is a vérzés kimaradása lenne a terhesség jele?
2014. szept. 29. 06:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, bár nem törvényszerű. Attól még megjohet, ha terhes lettél... Meg igazából ez nem is rendes vérzés..
2014. szept. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!