Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes fogamzásgátló tabletta szedése mellett?
Nemrég kezdtem el szedni a Milligest fogamzásgátló tablettát, aminek a betegtájékoztatójában azt olvastam, hogy ha a menzesz első napjától szedem a gyógyszert, akkor már az első 7 tabi után védett leszek. Minden nap beszedtem pontosan a gyógyszert, ugyan abban az időben, majd a 8. tabletta bevétele után voltam együtt a barátommal, de így utólag félek hogy nem vártam eleget... (Most a 17. tablettánál tartok egyébként.)
Arra lettem figyelmes hogy mostanában görcsöl a hasam, ez a gyógyszertől lehet vagy a terhesség első jelei?
Olvastam még azt is, hogy azok közül akik szabályosan szedik a tabit is 100 nőből 2-3 terhes lesz... azóta kicsit parázok. Tabletta mellett mik lehetnek a terhesség tünetei? Érdemes lenne terhességi tesztet vennem?
Amikor együtt voltál a pasiddal akkor beléd is élvezett?
Nagyon sok mellékhatása van egy fogamzásgátlónak és vannak amik csak később jönnek elő. Olvasd el mik lehetnek azok.
25/F
"Mindenképpen a természetes menstruációs ciklus első (a menstruációs vérzés jelentkezésének) napján kell elkezdeni a tabletták szedését. Bár a tablettaszedés elkezdése a ciklus 2-7. napjain is engedélyezett, ebben az esetben a tabletták szedésének első 7 napján tanácsos nem hormonális fogamzásgátlást (pl. óvszert vagy spermicid anyagokat) is alkalmazni egyidejűleg."
Ez alapján védettnek kellett már lennem, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!