Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes fogamzásgátló tabletta szedése mellett?
Nemrég kezdtem el szedni a Milligest fogamzásgátló tablettát, aminek a betegtájékoztatójában azt olvastam, hogy ha a menzesz első napjától szedem a gyógyszert, akkor már az első 7 tabi után védett leszek. Minden nap beszedtem pontosan a gyógyszert, ugyan abban az időben, majd a 8. tabletta bevétele után voltam együtt a barátommal, de így utólag félek hogy nem vártam eleget... (Most a 17. tablettánál tartok egyébként.)
Arra lettem figyelmes hogy mostanában görcsöl a hasam, ez a gyógyszertől lehet vagy a terhesség első jelei?
Olvastam még azt is, hogy azok közül akik szabályosan szedik a tabit is 100 nőből 2-3 terhes lesz... azóta kicsit parázok. Tabletta mellett mik lehetnek a terhesség tünetei? Érdemes lenne terhességi tesztet vennem?
Kedves kerdezo.
En 16 eves lany vagyok, es 2eve szedek fogamzasgatlot, egyszer se lettem terhes, remelem ezek utan se fogok..
Es meg feltehetoen 2evig szeretnek fogamzasgatlot szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!