Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van mitől félnem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van mitől félnem?

Figyelt kérdés
A barátommal most készülünk az első szexre és bennem merültek fel félelmek. Tudom, hogy nem jó, ha görcsösen megtervezzük, vagy rákészülünk, de azt se akarom hogy spontán történjen meg, mert azért fel akarok rá készülni fürdéssel, illatokkal. Fiúk nektek mennyire fontosak a körítések, alsónemű, hangulat fény stb. Vagy ez csak nekünk számít?

2018. márc. 18. 13:41
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
84%

Ez csak nektek szàmít. Nekünk csak a p_na.

Igazàból sokmindentől fèlhetsz, pl ottvan a zsàkos ember...

2018. márc. 18. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Azt csinálsz amit akarsz nekem édes mindegy. Hogy jó lesz e vagy sem, a pasitól is függ
2018. márc. 18. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ennyire rakeszulni. Elso alkalommal pont nem a fehernemu fog szamitani. :D

Elotte nehany oraval furodj, hogy ne a tusfurdo dominaljon, hanem a termeszetes illatod. Ennyi boven eleg.

2018. márc. 18. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Valaki azt írta nekem privát hogy ne szexeljünk a házasságig, mert az nem jó. Meg hogy sose leszek annyira felizgulva mint majd akkor és ez a mostani szex nem esne jól. :D Légyszi, elmúltam 18, ne akarjon senki se ilyen hülyeségekkel lebeszélni. :D És mi van ha csak 30 évesen megyek férjez? Szerintem ezt csak az tudja betartani aki mélyen vallásos. De hogy azért rettenjek vissza mert nem izgulok majd fel...ezt nem értem. Meg fog történni, csak az érdekelt, hogy a fiúkat csak az érdekli, vagy egy kis romantika is mehet bele. Ismerem a barátom, kicsit romantikus, de azt se akarom hogy olyan sok legyen az előjáték, hogy ő addigra elmenjen. Hát majd valahogy megtaláljuk a közép utat. :) ;)
2018. márc. 18. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdésedre a válasz: nincs mitől félned. Tök pozitív dolog ha rákészülsz, de csak addig, amíg nem fajul a dolog idegeskedésbe. Gyújts gyertyát, vegyél föl szexi fehérneműt, de csak azért, hogy te jobban érezd magad, és kicsit hangulatosabbá tedd az alkalmat - azt ne várd, hogy ettől lesz bármi is jobb vagy rosszabb. Az azon múlik, hogy mit csináltok, és hogyan bántok egymással.
2018. márc. 18. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!