Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tünetei vannak a méhen...

Milyen tünetei vannak a méhen kívüli terhasségnek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
2023. máj. 19. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt sajnos.Nálam nem volt vérzéskimaradás,napra pontosan megvolt.Egyik reggel arra keltem hogy bala alhasi szúró fájdalmam van és enyhe vérzés(de nem barnás)Aztán gyomorszájam kezdett nagyon görcsölni,hidegrázás,émelygés,gyakori székelési inger(nem hasmenés)szédülés gyengeség.Este bementünk a kórházba,de nem láttak az uh.semmit,csak folyadékot a hasüregbe.A hcg szint viszont magas volt,úgyhogy reggel azonnal műtöttek,a petevezetékemet is kivették.Csak azért írtam iyen részletesen,mert nekem nem a tipikus tüneteim voltak...
2023. jún. 2. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!