Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25 éves vagyok. Volt már két...

25 éves vagyok. Volt már két terhasségem. Az elsőnél született 2 éve egy gyönyörű kisfiam. A másodiknál sajnos elvetéltem. Vajon biztonságos lenne e még egy gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
De az első terhességem se volt zökkenőmentes, sokat fájt a hasam és koraszülött lett a fiam. Férjemmel szeretnénk még egy babát, de nem tudom, hogy mennyire lenne biztonságos vállalni még egy babát. Doktornőm azt mondta ezt nekünk kell eldönteni, elvileg ugyan annyi az esélye a komplikációnak mint az előzőknél, de azoknál nem volt sok , hiszen azt mondták semmi olyan bajom nincs, ami bajhoz vezethet a terhességnél.
2008. júl. 18. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazából ezt nektek kell érezni! Én biztosan megpróbálnám a helyedben! Fiatal vagy még, szerintem nyugodtan bevállalhatod, és az is elképzelhető, hogy semmi gond nem lesz! Mindegyik terhesség más. Állj hozzá pozitívan, és akkor nem lesz baj! ;)
2008. júl. 18. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:
szia nekem már volt 5 babóm de abból csak kettő született meg és még mindig meg akarjuk próbálni hátha mégis sikerül a harmadik, épp most voltam túl két vetélésen az utóbbi 6 hónapban, a másik vetélésem pedig az első szülésem után volt szerintem ahogyan ti érzitek én azt mondom próbáljátok meg
2008. júl. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!