Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, vagy sem? Mar...

Mazipa kérdése:

Terhes vagyok, vagy sem? Mar teljesen ossze vagyok zavarodva. Volt mar valaki igy?

Figyelt kérdés

18-an, Hetfon elkezdtem pecsetelni (epp a mensimet vartam, ami nem rendszeres, PCOS-em van nekem is). Szerdan reggel csinaltam egy tesztet, ami halvany pozitiv lett. Csutortokon nagyon fajt a hasam, elmentem dokihoz (nalunk nogyogyasz csak a korhazban van), o is csinalt tesztet, az negativ lett, kozolte velem, hogy epp vetelek.

25-en, Hetfore pont volt egy idopontom az endokrinologushoz, aki azt mondta, csinal a verembol is egy tesztet, a bizti kedveert, hogy kitisztult-e. Szerdan hivott, hogy a HCG szintem 46, menjek vissza, es monitorozzak a verem, nehogy mehen kivuli legyen, mert rendes terhessegnek alacsony, meg, hogy igy latjak, ha tisztulok. Meg aznap elmentem megint a hazidokihoz, aki szinten vett vert, es abbol a verbol mar 90,5 volt a HCG szint, kaptam is idopontot UH-ra holnaputanra, Julius 6-ra. Azt mondtak, ha verzek, vagy fajok, menjek azonnal a korhazba.

Ma egy kicsit pecseteltem, igy mebentem, es a vizeletes teszt negativ volt, kozoltek velem, hogy mar nem vagyok terhes, felszivodott, vagy en nem tudom, mert nem ertem, hova tunhetett, ha nem vereztem... de azert vettek vert, meg kenetet is, hogy kizarjak a gyulladast, fertozest. Erre most hivott a doki, hogy a mai verem szerint a HCG 460 (nem emlekszem pontosan a nagy izgalomban).

Volt mar mas is igy??!

Tiszta zavarodott vagyok mar...

Koszonom szepen elore is, aki vegigolvassa, es valaszol!

#vetélés #HCG #Terhasseg
2018. júl. 4. 22:19
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
61%
A Hcg szint emelkedése alapján igen.Csodalom hogy napokig kell várni meg ilyen esetben is egy uh-ra.Van akinek a teszt nem mutatja ki a terhességet,bár ritka az ilyen.Szurkolok, hogy jó helyen legyen a babát és minden rendben legyen veletek.
2018. júl. 4. 22:27
 2/38 anonim ***** válasza:
76%

Nekem egy hete késett, akkor volt a hcg 240 körül, és emelkedett. Kb. egy héttel később látta a doki az uh-n, hogy ott a kis pontocska, de szívhang még nem volt.

Nálam az volt, hogy később fogant, mint a nagykönyv szerint kellett volna.

Most lassan két éves a nagyfiú.

Szerintem elég valószínű, hogy terhes vagy, hisz a hcg emelkedik rendesen. Azt csak később fogják látni, hogy jó helyen tapadt-e meg, és drukkolok, hogy úgy legyen.

2018. júl. 4. 22:28
 3/38 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a gyors valaszokat!

Remelem, minden rendben lesz! Azt mondtak, azert kell varnim az UH-ra, mert 2000 HCG alatt nem latszik semmi..

Meglatom akko majd penteken reggel. Remelem, jo hirt kapunk.

2018. júl. 5. 00:00
 4/38 A kérdező kommentje:
Es a szurkolast is nagyon szepen koszonom!
2018. júl. 5. 00:02
 5/38 anonim ***** válasza:

Drukkolok!

Nalam egy heten belul latszodott egy pici petezsak. Az en HCg- m is 40 valahanyrol indult mikor megneztek eloszor.

2018. júl. 5. 06:10
 6/38 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok Neked! Nekem picit lassúnak tűnik a hcg emelkedés, de ez nem jelent semmit! Akkor holnap mész UH-ra?
2018. júl. 5. 07:58
 7/38 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a sok drukkolas! Aranyosak vagytok!

Igen, remelem, hogy holnap mar UH is lesz! Meg mindig egy icicpicit pecsetelek, de szerintem az a kenetveteltol lehet. Anyukamat is kerdeztem, o szinte vegig verzgetett amig engem vart! Tiszta csoda, hogy vagyok, szerintem...

Probalok nem aggodni nagyon, azt olvastam, az elso trimeszterben viszonylag gyakori a pecsetelgetes. Sokat beszelek a babahoz, hogy kapaszkodjon ugyesen, es nagyon varjuk.

Nehez lesz meg ez a mai nap, de holnap mar tobbet tudunk, remelem.

Majd megirom, mi lett mindenkepp, de meg nem tudom, majd mikor, mert pont holnap megyunk a naszutunkra is, ha elengednek...

Szerencsere nem repulovel, csak orszagon belul, de azert eleg messze van...

2018. júl. 5. 11:01
 8/38 anonim ***** válasza:
MÉg bármi lehet, de ilyen alacsony hcg szintném még az uh-on sem látszik semmi, úgyhogy ne keseredj el.
2018. júl. 5. 12:33
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Hàt kedves kérdező akkor ugy jársz mint én reméljük😊

Naszutra mentunk amikor pozitivat teszteltem es barnaztam futkostunk az ugyeletre persze Uh semmit nem latott . Mégen kívüli gyanú , azt mondtak amig nem verzek rengesen me gorcsol nagyon addig varjunk.Hátt elmentunk első éjjel iszonyu gorcsok verezgetes vert a viz razott a hideg hasmenes es ugy fajt mintha felfaztam volna . Tudtam hogy vége . ( volt egy vetelesem mar) elso nap visszacsomagolas irany haza 700 km. Futas az orvoshoz azonnal uh es lám ott volt es vert a szivecskeje kaptam progeszteron potlast es vegig izgultam 40+2 re inditottak de császár lett😊ma 3,5 honapos mazsola ❤️

Kivanom hogy minden jol alakuljon , azert ird meg hogy mi lett.

2018. júl. 5. 12:40
 10/38 anonim ***** válasza:
*bocsi a helyesirasi hibakert ...
2018. júl. 5. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!