Terhes vagyok, vagy sem? Mar teljesen ossze vagyok zavarodva. Volt mar valaki igy?
18-an, Hetfon elkezdtem pecsetelni (epp a mensimet vartam, ami nem rendszeres, PCOS-em van nekem is). Szerdan reggel csinaltam egy tesztet, ami halvany pozitiv lett. Csutortokon nagyon fajt a hasam, elmentem dokihoz (nalunk nogyogyasz csak a korhazban van), o is csinalt tesztet, az negativ lett, kozolte velem, hogy epp vetelek.
25-en, Hetfore pont volt egy idopontom az endokrinologushoz, aki azt mondta, csinal a verembol is egy tesztet, a bizti kedveert, hogy kitisztult-e. Szerdan hivott, hogy a HCG szintem 46, menjek vissza, es monitorozzak a verem, nehogy mehen kivuli legyen, mert rendes terhessegnek alacsony, meg, hogy igy latjak, ha tisztulok. Meg aznap elmentem megint a hazidokihoz, aki szinten vett vert, es abbol a verbol mar 90,5 volt a HCG szint, kaptam is idopontot UH-ra holnaputanra, Julius 6-ra. Azt mondtak, ha verzek, vagy fajok, menjek azonnal a korhazba.
Ma egy kicsit pecseteltem, igy mebentem, es a vizeletes teszt negativ volt, kozoltek velem, hogy mar nem vagyok terhes, felszivodott, vagy en nem tudom, mert nem ertem, hova tunhetett, ha nem vereztem... de azert vettek vert, meg kenetet is, hogy kizarjak a gyulladast, fertozest. Erre most hivott a doki, hogy a mai verem szerint a HCG 460 (nem emlekszem pontosan a nagy izgalomban).
Volt mar mas is igy??!
Tiszta zavarodott vagyok mar...
Koszonom szepen elore is, aki vegigolvassa, es valaszol!
Szia. Koszonom szepen az erdeklodest! Aranyos vagy!
A tegnapi ultrahangon mar egyertelmuen latszott a mehen kivuli terhesseg. Hala Istennek nem kellett muteni, tegnap megkaptam az injekciot, most itthon vagyok. A 4. Es a 7. Napon kell visszamennem, es megnezik majd a verem, hogy csokken-e a hcg. Remeljuk, fog. Ha nem, akkor megegy injekciot adnak jovoheten. Ha azutan sem fog csokkenni, akkor mutet lesz a vege, de szerencsere erre nagyon kicsi az esely.
Azt mondtak, azert nincsenek, illetve coltak nagy fajdalmaim, mert a petefeszekhez kozeli reszen van beagyazodva a petevezetobe. Ha a masik vegen lenne, jobban fajt volna.
A lelkem is kezd jobban lenni kicsit, igazabol ami nagyon vigasztal, az az, hogy ures a petezsak, ugyhogy nem kellett semmit megolni... csak a mehlepeny kezdemeny kapaszkodik rendesen.. remelem, mihamarabb tul leszunk rajta, ez az allando varakozas, ami nagyon kikeszito... fajdalmaim most nincsenek, es remelem, csokkenni fog a hcg. Tegnap 1400 korul volt. A ferjem is velem van, nem engedik, hogy egyedul maradjak, ha esetleg rosszul lennek, meg hat nem is vezethetek...
Harom honapig most nem is probalkozhatunk, de oszinten szolva el is ment a kedvem egy kicsit most, meg mielott kiderult, hogy injekcio lesz mar elhataroztuk, hogy iden mar nem foglalkozunk a teherbeesessel. Talan januarban elkezdjuk...
Remelem, soha tobbe nem kell ezt atelnem/nunk, es masnak se!
Ami rozsaszin illuziom volt eddig a terhessegrol, az mind szertefoszlot...
Szia. Koszi az erdeklodest!
Igen, van fejlemeny. Januarban sajnos megint volt egy vetelesem, de az rogton a pozitiv teszt utan, az orvoshoz mire mentem, sajnos mar elment.
Viszont majus kornyeken sikerult. Most itt ficankol a hasamban a kis cukorfalatunk, lassan betoktjuk a 24. Hetet. 🥰
De jó, hogy rákérdeztem, pedig azt hittem már nem is olvasod a kérdést.
Én is nagyon gratulálok, örülök, hogy így alakult ❤️
Aranyos vagy, koszi! 🥰
Hatha valaki masnak, aki ezt olvassa, remenyt ad majd. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!