Van/volt másnál kisebb súlyú a magzat az elvártnál? Mi lett a végén?
Kevesebb magzatvíz miatt kerültem kórházba. Ez megoldódott szerencsére, de továbbra is maradnom kell , mert kisebb súlyú a baba. 27+4 napon mertek 740 grammot ultrahangon. Főleg a combcsontja és a hasa kisebb a kelleténél. Jelenleg diaphyllin infuziot kapok minden nap és fekszek.
Áramlás vizsgálat hetente van, az minden alkalommal tökéletes szerencsére.
Volt valaki hasonló helyzetben? Mi lett a vége?
Akárhogy is lesz, kint biztosan meg fog nőni!
Konkrét okot nem találtak? Nincs elszámolva a terhesség?
Szia!
35. Héten 2000g
31. Héten 1390g
27. Héten 900g
Jövőhéten 37. Hét lesz
Kicsit nagyobb, mint neked.
Én 1 hete kaptam a Diaphyllint végig kapom( gyógyszerben)
Áramlás szupi, nem meszesedik a lepény sem
2,5 kg-ot bízunk benne, hogy eléri...
Ha ciklusod összevissza van, akkor honnan tudták, mikor vagy 12 hetes?
Bocsi, de ezt nem értem.
Nem lehet, hogy már akkor sem stimmelt a méret?
Amúgy nekem a végén mondták, hogy 3 kg fölötti lesz, meg hogy kevés a magzatvizem. 3 nappal a kiírt előtt született a fiam, 2700 g-mal. Itt kint gyönyörűen megnőtt, most már nagyobb az átlagnál.
Nálam úgy néz ki genetika
Eddig néztük, hogy a méhlepény rendben van-e.
A mozgékonyságát is, de úgy tűnik minden rendben, csak kisebb ( az apja sem volt 2,5 kg, az én ágamról is kis babák születnek, annak ellenére hogy magasak vagyunk..)
Mindig ellenőrizték az áramlást
Amióta kisebb azóta a köldökzsinórt fokozottan nézik:
Áramlás, szűkület, köré van-e tekeredve stb
Elsőre volt tipp, hogy elszámolták.. Én tutira tudom, hogy nem..
12. Heti alapján megállapították utóbb is, hogy jól számolunk..
Bízom a legjobbakban
Majd kinn megnő, csak egészséges legyen
30.héten fedezték fel h 3 héttel kisebb a babám mint "kéne". Ezt végig tartotta is, igy 40. héten 2500gr,45cm-vel született, makk egészségesen. A növére pont ugyanekkorámak született, akkor az uh-n sose láttak eltérést:D
Indoklás IUGR azaz méhen belüli retardácio volt.
Nekem is kisebbnek mérték, talán a 37. héten, aztán kétnaponta vizsgáltak.
Végül indították a szülést, mert úgy tűnt nem növekszik és keveset mozog. Így 39. héten született 3kg-val 51 cm-el.
Én úgy gondolom pontosan nem tudják lemérni mert függ hogy fekszik, de kint valóban megnő majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!