Ha ket hettel kisebb a magzat miert kell korhazba fekudni s infuzio? 38. hetet kezdem holnap, mai uh n ket hettel kisebnek lattak s atlagosnal kevesebb magzatviz.
Észrevették volna igen. 2 hét jelentHET bajt de nem feltétlen. Egyrészt már mili eltérés is számít másrészt lehet kisebb a baba mint az átlag de figyelni mindenképpen kell.
Magzatvíz nekem is kevesebb volt, eleinte 2 naponta majd hetente volt UH emiatt de még 39+5 hetesen is azt mondta az orvosom, hogy tudunk várni. Egyébként kerek 37 hetesen derült ki, végül nen volt semmi gond.
NST egy időben napi szinten volt, éppen a városban lakom de azért olyan hú de nagy élmény nem volt mindennap bemenni. Engem éppen nem de van akit már csak ilyen okok miatt is befektetnek. Nálad meg az infúzió, otthon nem menne. Neked is biztosan lesz mindennap NST és ha bármi nem stimmel, nem várnak tovább.
Ne aggódj semmi gond nem lesz! Jó helyen vagy annak ellenére, hogy nyilván nem jó kedvből van ott az ember.
Az első babám súlyfejlődése a 30. héttől kezdett elmaradni. A 33. héten befektettek infúziókezelésre, a terhesség végéig. Nem ért semmit, annyira el volt maradva, a lepény pedig elmeszesedve. Végül a 38. héten megindították a szülést, 1850 grammal született.
Most a 33. héttől hetente járok ultrahangra, mert ismét el van maradva a babám súlyfejlődése. De mivel nem annyira vészes, és az áramlás is jó, ezért nem fektettek be.
Megkérdezhetem mekkora a babád? Nekem kedden (37+2) volt 2560 gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!