Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ket hettel kisebb a magzat...

Ha ket hettel kisebb a magzat miert kell korhazba fekudni s infuzio? 38. hetet kezdem holnap, mai uh n ket hettel kisebnek lattak s atlagosnal kevesebb magzatviz.

Figyelt kérdés
Egy hete szinten volt uh,akor is ket hettel kisebb volt s atlagosnal kevesebb magzatviz.pedig azota megiszom a napi 3 l folyadekot.s azt montak h bekel fekudnom szulesig s infuzio kell.remelem nem lesz semi problema.mitol lehet kisebb sulyu.uh n biztos lattak a lepeny allapotat meg gondolom koldokzsinort is.a ctg jo volt.eleg sokat is mozog.ha el lenne oregedve mehlepeny akkor ugye uh n eszrevettek volna?
2016. febr. 18. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen észrevették volna de a dokiknak nem szokàsuk riogatni a kismamàkat de szerintem vagy a lepény nem tàplàlja a babàt vagy nem jo a vérkeringés a köldökzsinorban vagy ez vagy az és tüdőérlelőt adhatnak neki infuzioban lehet a szülést is meg fogjàk indìtani.de kìvànom a legjobbakat hogy minden rendben legyen!és reméljük rendben is van.
2016. febr. 18. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Verkeringes jo.azt monta.egyszer 30.heten is bent fekudtem 9 napot.akkor kaptam 3 napig a tudoerlelo injekciot.akkor gorcsolessel mentem be.ha verkeri ges jo akkor mehlepenynek is jonak kelene lenie?
2016. febr. 18. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Észrevették volna igen. 2 hét jelentHET bajt de nem feltétlen. Egyrészt már mili eltérés is számít másrészt lehet kisebb a baba mint az átlag de figyelni mindenképpen kell.

Magzatvíz nekem is kevesebb volt, eleinte 2 naponta majd hetente volt UH emiatt de még 39+5 hetesen is azt mondta az orvosom, hogy tudunk várni. Egyébként kerek 37 hetesen derült ki, végül nen volt semmi gond.

NST egy időben napi szinten volt, éppen a városban lakom de azért olyan hú de nagy élmény nem volt mindennap bemenni. Engem éppen nem de van akit már csak ilyen okok miatt is befektetnek. Nálad meg az infúzió, otthon nem menne. Neked is biztosan lesz mindennap NST és ha bármi nem stimmel, nem várnak tovább.

Ne aggódj semmi gond nem lesz! Jó helyen vagy annak ellenére, hogy nyilván nem jó kedvből van ott az ember.

2016. febr. 18. 20:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Az van po tosan irva uh-s papirra h flowmetria:az arteria umbilicalisban,az arteria cerebri mediaban es az aorta descendesben normalis aramlas lathato.tehat az aramlas jo.
2016. febr. 18. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első babám súlyfejlődése a 30. héttől kezdett elmaradni. A 33. héten befektettek infúziókezelésre, a terhesség végéig. Nem ért semmit, annyira el volt maradva, a lepény pedig elmeszesedve. Végül a 38. héten megindították a szülést, 1850 grammal született.

Most a 33. héttől hetente járok ultrahangra, mert ismét el van maradva a babám súlyfejlődése. De mivel nem annyira vészes, és az áramlás is jó, ezért nem fektettek be.

Megkérdezhetem mekkora a babád? Nekem kedden (37+2) volt 2560 gramm.

2016. febr. 18. 22:21
 6/7 A kérdező kommentje:
37+6:2497g
2016. febr. 19. 02:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezekkel a meresekkel nem tudom mennyire akarják hogy a baba tökéletes súllyal szülessen de néha nagyon be tudják nézni. Nekem 34 hetesen megindult a szülés. Nem engedték hogy megszuljem a lányom mert nincs 2 kg!!! Kb 1985 gr lehetett a doki szerint. 2 nap múlva nem tudtak semmit tenni. Beindult a szülés jött a lányom. 3330 gr. 53 cm. Hát néztem nagyokat. Meg is kérdeztem hogy biztos hogy az én lányom? Látták kijonni? Nálam nagyon benezte az orvos....
2016. febr. 19. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!