8+5 hetesen 16 mm-es a magzat. Doki szerint kisebb. Más is volt így?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy majd utoléri magát, de én kicsit aggódom. Nyugtassatok meg, hogy másnál is volt ilyen, és utolérte magát a baba.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2013. jan. 25. 12:32
1/5 anonim válasza:
Nekem 10 hetesen volt 11 mm, végül 38 hetesen született 58 cm-el.
2/5 kabymaci válasza:
szia ne aggódj majd utol éri magát :) pihenj sokat és ne idegeskedj amíg van szívhang nincs gond ;) 8hkm
3/5 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen 15mm-t mértek és nem mondta senki, hogy le lenne maradva. Későbbi ultrahangok is ezt igazolták, mindig a korának megfelelő méretű volt eddig. Ne aggódj, ilyenkor még olyan pici, hogy nem is lehet igazából pontos méretet megállapítani. Semmi okod idegeskedni!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, most már megnyugodtam!
2013. jan. 25. 13:04
5/5 anonim válasza:
Nekem 6+5 hetesen még csak petezsák volt (5+5-nek mondta a doki, tehát egy héttel kisebbnek). 9+1 hetesen 18 mm volt (8+3-nak mondta a doki), viszont a 12 hetes uh-n (pont 12 hetesen) már 12+1-nek mérték, tehát behozta az egy hetes elmaradást (de a többi gyerekemmel is pont ugyanígy volt, azért nem is izgultam miatta)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!