Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 10. hét után már kisebb az...

A 10. hét után már kisebb az esélye, hogy megáll a magzat szive?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
ezt sztem orvos tudná megmondani szerintem nem bár nem vagyok orvos . viszont az első trimeszterben bármi megtörténhet. nem a szívmegállás az egyetlen olyan félnivaló ha szabad így mondani ami a terhesség végét jelentheti .
2012. okt. 11. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
A terhesség egész idejében megállhat sajnos. Ezt senki nem tudja megmondani.
2012. okt. 11. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A 6-10. hétig a legnagyobb az esélye a missed ab-nak, így a 10. hét után már jóval kisebb, de sajnos még akkor is bármi megtörténhet a terhesség végéig és szülés közben is.

A kérdésedre válaszolva, igen, én eü-sként a 10. hét után már kicsit megnyugodtam, de azért izgatottan vártam a 12. heti ultrahangot és a többit is...

2012. okt. 11. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Komolyan nem értem az ilyen embereket akik ilyen kérdéseket tesznek fel.Hogy lehet ilyenekre gondolni?Emberek!Pozitv gondolatok!!!
2012. okt. 11. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha már válaszolni kellene, inkább azt mondanám a 12-13.hét után kisebb ennek az esélye, de egyébként tényleg bármikor megtörténhet /DE NEM FOG!!!/ Az én 1.terhességemnél a 11.hét után halt el a baba :( de ezeken a dolgokon változtatni ugysem tudsz. Nem tudod megelőzni, ha genetikai rendellenessége van a picinek, akkor szokott általában ez előfordulni.
2012. okt. 11. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz ilyeneken. Kevés az esély rá. Állj hozzá pozitívan.
2012. okt. 11. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem nem. Van is egy történetem erről. Munkatársam nagy örömmel várta a második babájukat már a lánya is örült hogy lesz kis tesója. De sajnos a szülés előtt 1-2 héten állt meg a szívecskéje észre se vette 1-2napig. Aztán mikor ment valamilyen vizsgálatra akkor derült ki. Sajnos meg kellett szülnie és az orvosok még meg se mondták, hogy hova temették el. Hiába kérdezték nem mondtak neki semmit. Nem is beszélt erről senkinek a gyárban csak nekem.
2012. okt. 11. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!