Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, vagy sem? Mar...

Mazipa kérdése:

Terhes vagyok, vagy sem? Mar teljesen ossze vagyok zavarodva. Volt mar valaki igy?

Figyelt kérdés

18-an, Hetfon elkezdtem pecsetelni (epp a mensimet vartam, ami nem rendszeres, PCOS-em van nekem is). Szerdan reggel csinaltam egy tesztet, ami halvany pozitiv lett. Csutortokon nagyon fajt a hasam, elmentem dokihoz (nalunk nogyogyasz csak a korhazban van), o is csinalt tesztet, az negativ lett, kozolte velem, hogy epp vetelek.

25-en, Hetfore pont volt egy idopontom az endokrinologushoz, aki azt mondta, csinal a verembol is egy tesztet, a bizti kedveert, hogy kitisztult-e. Szerdan hivott, hogy a HCG szintem 46, menjek vissza, es monitorozzak a verem, nehogy mehen kivuli legyen, mert rendes terhessegnek alacsony, meg, hogy igy latjak, ha tisztulok. Meg aznap elmentem megint a hazidokihoz, aki szinten vett vert, es abbol a verbol mar 90,5 volt a HCG szint, kaptam is idopontot UH-ra holnaputanra, Julius 6-ra. Azt mondtak, ha verzek, vagy fajok, menjek azonnal a korhazba.

Ma egy kicsit pecseteltem, igy mebentem, es a vizeletes teszt negativ volt, kozoltek velem, hogy mar nem vagyok terhes, felszivodott, vagy en nem tudom, mert nem ertem, hova tunhetett, ha nem vereztem... de azert vettek vert, meg kenetet is, hogy kizarjak a gyulladast, fertozest. Erre most hivott a doki, hogy a mai verem szerint a HCG 460 (nem emlekszem pontosan a nagy izgalomban).

Volt mar mas is igy??!

Tiszta zavarodott vagyok mar...

Koszonom szepen elore is, aki vegigolvassa, es valaszol!

#vetélés #HCG #Terhasseg
2018. júl. 4. 22:19
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Koszi, hogy megirtad, es szivbol gratulalok!

Megirom majd mindenkepp! Nemtudom, mennyi internet lesz ott, ahova megyunk, de szerintem nem lesz gond!

Mar nagyon izgulok, de igyekszm nyugodt maradni.

Engem sokkal,jobban frusztral, hogy ezt a bebit mar ketszer elsirattam. Remelem, tenyleg lesz holnap UH. Ha esetleg mast nem is, de a petezsakot mar majd latni kell, nem? Hihetetlen, hogy mennyire lassan megy most az ido... maskor telnek a hetek, eszre sem veszem, es mar megint hetvege van, bezzeg most meg olyan, mintha minden nap legalabb 60 orabol allna...

Mindenkepp megirom, mi lett!

Koszonom szepen a sok biztatast!

2018. júl. 5. 16:26
 12/38 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy 25-én volt 46-os, 27-én 90-es és július 4-én 460-as a HCG?

Az a baj, hogy a növekedés üteme nem a legjobb. Méhen belüli terhességnél 2 naponta duplázódnia kellene. Ha 27-én 90 volt, akkor mostanra 700-on felül kellene lennie.

Milyen vastag volt az UH-n a nyálkahártyád?

Ebben sajnos még benne van a méhen kívüli és a missed lehetősége is.

2018. júl. 6. 10:46
 13/38 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok! Mizujs Veled Kedves Kérdező?
2018. júl. 6. 19:47
 14/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok, lanyok/holgyek,

Sajnos sok jo hirt nem kaptam.. Rakerdeztem pontosan, azt mondtak, 496 volt a hcg szerdan. Ma ujra vettek tolem vert, annak meg nem tudom az eredmenyet, mert nem hivtak.

Csinaltak hasi UH-t, azon nem lattak semmit, ugyhogy cainaltak huvelyit is. Terhesseget nem talaltak, azt mondtak, azt 1500- as hcg alatt amugy sem latni, viszont a petefeszkeim jok azt mondtak. De talaltak valami gyulladas-szeruseget a bal oldali petevezetekem es a mehem talalkozasanal, kb negyed oraig nezegettek, meg nyomogattak azzal az bottal, meg kerdezgettek, hogy volt-e valaha hasi mutetem... (nem volt), de vegul azt mondtak, hogy az nem terhesseggel kapcsolatos. Tehat vettek vert, es kedden megint mennem kell vervetelre, es jovo penteken megint UHra, hatha addigra mar latszik valami mehen belul vagy mehen kivul.

Vegul elengedtek a naszutra, azt mondtak, ha verzem vagy nagyon gorcsolok, azonnal menjek a legkozelebbi korhazba, es ha pedig a hcg ma 1000 alatt van, akkor valoszinuleg megszunt a terhesseg.

Hat oszinten szolva elegge elvagyok keseredve, mert negy eve probalkozunk, es ezt sikerult osszehoznunk! Csalodott vagyok, mert nem igy kepzeltem, ha majd megtudom, hogy varandos vagyok, hogy ket naponta valtozik, hogy van-e baba, vagy sem. Oszinten szolva ez a bizonytalansag kikeszit.

Egyebkent a vizsgalat utan kicsit vereztem, es azota is verezgetek, de nem elenk piros, csak kicsit fura, mert nekem ilyen meg nem volt, kicsit olyan, minha daralt mak is jonne ki. Bocsi kicsit undi, nem tudom jobban leirni.

Delutanra elmult a sajgas is azon a ponton, ahol nagyon nyomogattak, de most este megint elojott, de ez sem goecs, inkabb egy eles erzes vegig ugyanazon a helyen. Megleatom, mi lesz reggel, remelem, nem kell ugyeletre menni...

Koszonom szepen, hogy drukkoltatok.

2018. júl. 6. 21:42
 15/38 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Mi a helyzet? Van eredmeny?
2018. júl. 7. 20:46
 16/38 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen az erdeklodest, aranyos vagy!

Sajnos semmit nem tudok. Azert van sejtesem....

A hasfajas reggelre elmult, egesz nap nem fajt, meg egy kisebb tura sem okozott problemat, viszont a pecseteles meg mindig nem mult el, bar most mar megint inkabb sotet barna, szinte fekete..

Haromszor hivtam a korhazat az eredmenyert, mindharomszor azt mindtak, hogy visszahivnak (mert meg kell keresniuk az aktam), de egyszer sem hivtak. Mi arra gondolunk a ferjemmel, hogy tuti, hogy csatoltak egy kis cedulat az aktamra, hogy ne hivjanak vissza es mondjak el, mert tudjak, hogy naszuton vagyunk, es szerintunk rossz hirt kozolnenek, es nem akarjak elrontani a nyaralasunkat...

Sajnos nem igy kepzeltem a naszutat, de ez van.

Hetfon megint felhivom a szulesznot, aki vizsgalt, o akkor mar majd nem kertelhet....

Megirom majd az eredmenyt azert, hatha masnak hasznos lesz...

2018. júl. 7. 22:28
 17/38 anonim ***** válasza:
Drukkolok a pozitiv vegkifejlethez, sajnalom, hogy igy indult a naszutad :(
2018. júl. 9. 09:24
 18/38 anonim ***** válasza:
Azért az merész, hogy méhen kívüli terhesség gyanújával el mernek engedni nászútra.
2018. júl. 9. 16:25
 19/38 A kérdező kommentje:

Azert mertek elengedni, mert orszzagon belul maradtunk. Most ertunk haza, kicsit ugyan keser-edes volt, de gyonyoru helyeken jartunk!

De uljetek le csajok, nem fogjatok elhinni, mi tortent!

Epp kb feluton lehettunk, amikor hivott a szuleszno, mivel en vezettem, igy a ferjem vette fel.

Nagy bocsanat keresek kozepette elmondta neki, hogy ilyen meg soha nem tortent veluk, de valahogy, fogalmuk sincs, hogyan, de eltunt a verem, amit levettek, igy semmi eredmenyt nem tud mondani!!! Kerdezte a ferjem, hogy hogy vagyok, meg mindig van egy kis pecsetelgetes, meg faj a cicim, de ezen kivul semmi, de ez nem is annyira lenyeg.

De meg mindig nem tudunk igy semmit.

Holnap megyek vervetelre megint, ugyhogy ha lesz eredmeny vegre, megirom!

Oszinten szolva, en nem igazan tudom, milyen terhesnek lenni, azt sem tudom, mit kene ereznem, ha ez a veteles, de sok jora mar nem szamitok...

2018. júl. 9. 19:31
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Hat a pecsetelgetes sajnos nem sok jora utal. Remelem, mostmar mielobb lesz eredmeny.
2018. júl. 10. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!