Terhes vagyok, vagy sem? Mar teljesen ossze vagyok zavarodva. Volt mar valaki igy?
18-an, Hetfon elkezdtem pecsetelni (epp a mensimet vartam, ami nem rendszeres, PCOS-em van nekem is). Szerdan reggel csinaltam egy tesztet, ami halvany pozitiv lett. Csutortokon nagyon fajt a hasam, elmentem dokihoz (nalunk nogyogyasz csak a korhazban van), o is csinalt tesztet, az negativ lett, kozolte velem, hogy epp vetelek.
25-en, Hetfore pont volt egy idopontom az endokrinologushoz, aki azt mondta, csinal a verembol is egy tesztet, a bizti kedveert, hogy kitisztult-e. Szerdan hivott, hogy a HCG szintem 46, menjek vissza, es monitorozzak a verem, nehogy mehen kivuli legyen, mert rendes terhessegnek alacsony, meg, hogy igy latjak, ha tisztulok. Meg aznap elmentem megint a hazidokihoz, aki szinten vett vert, es abbol a verbol mar 90,5 volt a HCG szint, kaptam is idopontot UH-ra holnaputanra, Julius 6-ra. Azt mondtak, ha verzek, vagy fajok, menjek azonnal a korhazba.
Ma egy kicsit pecseteltem, igy mebentem, es a vizeletes teszt negativ volt, kozoltek velem, hogy mar nem vagyok terhes, felszivodott, vagy en nem tudom, mert nem ertem, hova tunhetett, ha nem vereztem... de azert vettek vert, meg kenetet is, hogy kizarjak a gyulladast, fertozest. Erre most hivott a doki, hogy a mai verem szerint a HCG 460 (nem emlekszem pontosan a nagy izgalomban).
Volt mar mas is igy??!
Tiszta zavarodott vagyok mar...
Koszonom szepen elore is, aki vegigolvassa, es valaszol!
Sziasztok,
Most hivott a vedono.
Mai verbol 832 a hcg szint. Tehat meg mindig emelkedik, de meg nem lehet kizarni a mehenkivuli terhesseget sem, es sajnos eleg lassan emelkedik.
Penteken megyek megint ultrahangra, hatha ott mar majd latnak valamit, de ugye amig nem hallunk szivhangot, addig semmi sem biztos...
Felkeszultem a legrosszabra, es remenykedem, hogy megis boldog meglepetesben lesz reszem a vegen.
Koszonom szepen, hogy drukkoltok ertem!
Penteken irok a fejlemenyekrol.
Hat voltam ma is ultrahangon, nemreg hivtak.
Mehenkivuli a terhesseg. 😢
A hcg szint nagyon kicsit nott csak kedd ota, es lattak is valamit valahol (ezt a reszt mar nem nagyon fogtam fel..).
Vasarnap mennem kell megint vervetelre, es beszelni egy dokival. Valoszinuleg injekciot fogok kapni, mert a muteten nem nagyon javasoljak, mert felnek, hogy elvesztenem a petevezetekem.
Tudom, meg fiatal vagyok, meg nem az en hibam, meg minden, de akkoris nagyon csalodott vagyok, es szomoru...
Probalom emesztenei a torteneseket es a hallottakat.
Koszonom szepen, hogy drukkoltatok es probaltatok segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!