Mit tegyek, ha terhes vagyok, de a párom az abortuszt javasolta?
Ezek szerint minden esetben ovszerrel védekeztetek?
Ha nem, es volt egy kis lazaság, akkor ne csodálkozzon, hogy becsúszott a baba.
Már régen tisztázni kellett volna a gyerekkérdést, ez egy felnőtt párkapcsolatban alap.
Lehet, hogy ez lesz ebben a kapcsolatban a vízválasztó. Sajnos itt nincs kompromisszum.
Én is hasonló helyzetben voltam. Én akartam a babát, párom abortuszt akart volna, de én soha nem tudtam volna vele maradni, ha elvetetem, és magamnak se bocsájtottam volna meg soha. Nélküle is el tudtam volna tartani, de végül velem maradt, amikor mondtam hogy biztosan nem vetetem el. Nemsokára megszületik, már ő is nagyon várja. 20 és 21 évesek vagyunk.
38hkm
Az alapkérdés, amit meg kell válaszolnod magadnak, hogy nélküle tudnád-e vállalni a gyereket, fel tudod-e nevelni. HA erre egyértelmüen igennel válaszolsz, akkor te dönts arról, hogy akarod-e a babát, ha igen, akkor ezt közöld vele is.
Ettöl kedve két lehetséges eset van:
1. ragaszkodik az abortuszhoz, illetve hoyg nem övé a gyerel - erre csak az az egy válasz van, hogy különváltok egymástól és te vállalod a gyereket
2. Az abortusz meg mástól van csak pánik volt részéröl, és ö is vállalja a kicsit - ekkor nincs semm gond a továbbiakban.
Én csak abban az esetben vetetném el a gyereket, ha se munkahelyem nem lenne, sem semmivéle lakhatási lehetöség, és ha megszülném, akkor nem tudnék sehol lenni vele és felnevelni.
Minden egyéb esetben megtartanám, akár az apa ellenében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!