Méhszájsebem van (nagy, régi),5 hetes terhes vagyok, a babát nem terthatom meg. Végeznek így is abortuszt? Fájdalmasabb? Több esélye van kockázatoknak?
szia!
Nem ezen akarok elmélkedni, mert bizonyára fájdalmas számodra ez a "döntés", de egész bizti, hogy a babót el kell vetetni? Nincs vmi antibiotikum, vagy más lehetőség?
Szia!
Nekem is van méhszájsebem,már 22 éve megvan.A rákszűrésem P5volt,nekem is el akarták vetetni az első babát!Elmentem egy citológus professzorhoz,aki javaslatára megtartottam a babát és nem lett semmi baj!A terhesség hatására még javult az eredményem és P3 lett.Azóta szültem még 3 gyereket és a rákszűrésem azóta is P2.Szüléskor a méhszáj eltűnik és azért nem fertőződik meg a baba!Szerintem nyugodtan tartsd meg a babát,ha ragaszkodsz hozzá,ne hagyd magad!Keress fel egy cytológust akár maszekon is és kérd ki a véleményét!Sok sikert!
Sziasztok és köszönöm a válaszokat! A babáról párommal együtt döntöttünk a saját és a másik gyerekünk(2év) jövője érdekében.Most nem menne még egy....Ajjjh....
A doki szerint fagyasztani nem lehet, és a terhesség alatt végig fájna vérezne stb.Már egy éve lehet ott és rettentő görcseim szoktak lenni...Nem gondoltam volna hogy bibim van odalent!!!
Szia!
Örülök,hogy jól vagy!
Hogy érted azt,hogy a baba a fontosabb?Meg kellett volna inkább tartanod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!