Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 éve volt méhszájsebem, amit...

2 éve volt méhszájsebem, amit műtöttek is. Ez mennyire befolyásolja a méh, vagy méhszáj állapotát?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok,azóta már másik orvosom van,de az orvos nem tett róla emlitést,hogy valamit befolyásolna.bár sosem kérdeztem rá.
2009. szept. 29. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom utána megmondta a doki hogy milyen lett a műtét,mert kontrollra kellett visszahívnia az tuti!De biztos írt is valamit a kiskönyvedbe amibe a rákszűrés eredményét írják,mert nekem írtak utána.Amúgy azóta voltál rákszűrésen?Tudod a P2 az normál eredmény,de nézd meg mit írt bele.Ezeket azért írtam,mert tuti szóltak volna ha befolyásolna bármit is,ha bajod lenne.Ha még gáz lenne,úgyis észrevennék mert terhesen amúgy is vizsgálgatnak.Ha meggyógyult,semmit nem befolyásol.Nekem méhszájseb fagyasztásom volt áprilisban,és májusban már teherbe estem.Nem befolyásol szerintem.
2009. szept. 29. 18:04
 2/3 A kérdező kommentje:
persze utánna jo volt.rákszürésen kb.1 éve voltam,az is jó.kiskönyvbe semmit nem irtak,hiszen ez nem most volt.ott nincs feltüntetve.
2009. szept. 29. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is műtötték és nekem még 6 hét sem telt el a műtét és a teherbeesés között, de semmi gondot nem okozott. Sőt még elŐnye is van, mert gyorsan tágulsz így a szülésnél. Az első babám 6 óra, a második 70 perc alatt született!
2009. szept. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!