Mit tegyek, ha terhes vagyok, de a párom az abortuszt javasolta?
"Gumi mellett nem lehet teherbe esni" ezek szerint engem a szentlélek szállt meg?!😂 Már azon is ki voltam hogy azt mondta lehetetlen hogy az ove, pár pofon gazdája lett.És egyik védekezési mód sem 100%-os.ismerek olyat akinek tabletta mellett sikerult.
Próbáltam vele beszélni, bocsánatot kért a gyanusitasert,de még nem békélt meg. Egész este nem aludt hanem járkált vagy forgolodott.
Ugye ez majd valamikor jobb lesz?! :/
"Már azon is ki voltam hogy azt mondta lehetetlen hogy az ove, pár pofon gazdája lett."
Ilyen agresszív vagy? SZégyellheted amgad!!!!!!
Kérdező: gumi mellett csak akkor lehet teherbe esni, ha kiszakadt. Ha nem vettétek észre vagy nem ellenőriztétek le, akkor ez a következménye. A tablettánál nem lehet észrevenni mikor történik a nem várt megtermékenyülés, de itt bizony kiküszöbölhető lett volna.
A spermiumok nem párolognak át a gumi falán... Az egyetlen mód a szakadás, de mint mondtam az észrevehető és 72 órás tablettával korrigálható.
Ezt csak amiatt mondom, hogy ne érezd a sors áldozatának magad, aki ellen összejátszottak az égiek, és nem lett volna mit tegyen... Ettől függetlenül én megtartanám a babát.
Azért a gyanúsítást, gondolom, nem a kisujjából szopta ki a párod, hanem van némi alapja.
Szerintem várd meg, míg lecsillapodnak a kedélyek, ne dönts elhamarkodottan. 2-3 hét alatt letisztulnak a párod érzései is, elmúlik az első ijedelem, majd eldöntitek akkor, hogyan tovább.
Hát én nem tudom, ez a "pár pofon gazdája lett". :/
Fordított esetben mit szólnál, ha pár pofon gazdája lennél...szaladnál a rendőrségre? Én tuti nem maradnék veled....Majd szegény gyerek is pár pofon gazdája lesz???
Nincs semmilyen alapja!!(mernok lennék és túl sok a férfi ismerősöm/barátom) És nem vagyok agresszív mert amúgy nagyon nehezen kiváltható ez belőlem,DE amilyen hangsúllyal mondta és lekezelően az azért nekem nem nagyon tetszett meg alapon hogy másé lenne+előtte veszekedtünk is...Az előző terhességem az felelőtlenség miatt volt csak úgy voltunk vele had jöjjön.
és nem játszok meg semilyen áldozatot! Beismerve nem ellenőrizzük szinte soha mert 7 év alatt soha nem volt semmi.
köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!