A terhességi tesztem pozitiv lett, a nőgyógyászom is terhasséget állapított meg, viszont az UH doki nem látott semmiféle terhességet. Biztos, hogy nem vagyok terhes?
akkor az azt jelenti kb aug végén ágyazódott be vagy is kb 7 hetes terhes lehetsz.
és hogy lehet hogy megállapítja de nem lát semmit.
nem értem.
a doki vagy lát valamit uh-n vagy a korai terheséget 2x vérvizsgálatbol könnyen meglátja már. gondolom vissza rendeltek 1-2 hét múlva újabb vizsgálatra. ha lezárták ennyivel akkor menj másik dokihoz.
de valószínü terhes vagy, 8 hét körül már mindenképpen kellene lenni szívhangnak is.
Biztos, hogy aug. 8.? Mert akkor már 10 hetesnek kellene lenned, ami már látszódna... Ha szept. 8.-at akartál írni, akkor nyugi, ott van az a baba, csak még nem látszik. Hüvelyi vagy hasi UH volt?
Ha aug.-t akartál írni, akkor nem tudom--- vagy nagyon kásőn fogant, vagy meg kellene keresni mindenképp, nem-e méhen kívül van... Sajnos ez is egy eshetőség. Nem küldtek el vérvételes hcg-tesztre?
azt tényleg nem értem, hogy miért kell lepontozni azt, aki segíteni próbál, és emellett reálisan gondolkozik?...
Senki nem látja rajtam kívül, hogy aug.8 az utolsó mensi???
Nekem szept.1-én volt az utolsó mensim és az UH-on már láttak petezsákot.
Én úgy tudom a tiédnek már a szivecskéjének is verni kellene.
MIKOR MÉSZ LEGKÖZELEBB?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!