Túl híg a vizelet a HCG kimutatásához?
Figyelt kérdés
Nagyon haloványak a pozitív tesztjein, egyedül szombat délután egy jól látható pozitív x-epil tesztem lett, amikor is egész nap nem ittam összesen egy üveg vizet. Egyébként pedig 4,5-5 liter vizet megiszok egy nap, nem érzem jól magam kevesebbel. Nem vagyok cukorbeteg, egyszerűen ennyi a folyadékigényem a doki szerint. Elhihetem hogy sikerült a baba és csak nem elég koncentrált a vizelet? Ilyen esetben kérjek HCG vervetelt vagy ahogy nő a HCG a szervezetben úgy erősebbek lesznek a tesztek?2023. máj. 16. 11:18
41/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed :)
Azóta sem sikerült, viszont most úgy érzem jó kezekben vagyok, jövőhéten hysteroscopia műtétem lesz.
2023. okt. 10. 14:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!