Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl híg a vizelet a HCG...

Túl híg a vizelet a HCG kimutatásához?

Figyelt kérdés
Nagyon haloványak a pozitív tesztjein, egyedül szombat délután egy jól látható pozitív x-epil tesztem lett, amikor is egész nap nem ittam összesen egy üveg vizet. Egyébként pedig 4,5-5 liter vizet megiszok egy nap, nem érzem jól magam kevesebbel. Nem vagyok cukorbeteg, egyszerűen ennyi a folyadékigényem a doki szerint. Elhihetem hogy sikerült a baba és csak nem elég koncentrált a vizelet? Ilyen esetben kérjek HCG vervetelt vagy ahogy nő a HCG a szervezetben úgy erősebbek lesznek a tesztek?
2023. máj. 16. 11:18
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
De akkor azt mondjatok, hogy így is erősödnie kellene a teszteknek? Akkor viszont nem reménykedek amíg nem sikerül egy erős tesztet produkálnom.
2023. máj. 16. 11:55
 12/41 A kérdező kommentje:

Tüneteket pedig nem akarok belemagyarázni, csak majd ha kiderül hogy baba vagy most csak egy furcsább ciklus és megjön, akkor aki megnyitja lássa hogy ezek fordultak elő:

Sok gyomorsav, két nap erőtlennek éreztem magam, mellfeszülés és fehér folyás.

2023. máj. 16. 11:57
 13/41 anonim ***** válasza:
0%
Érdemes 10-es teszttel megpróbálni.
2023. máj. 16. 12:00
 14/41 anonim ***** válasza:
78%

Az biztos a leírtak alapján, hogy elindult valami.

A tesztek viszont arra utalnak, hogy kémiai lesz. (ne legyen igazam)

Ennyi idő elteltével az első látható pozi teszt után már nem lenne szabad hasonlóan halványnak lennie... Ezen a 10-es teszt sem segít, mert azon mindig erősebb a csík, mint a 25-ösön, tehát nem lenne vele előrébb a kérdező.

Amilyen tesztet az első alkalommal használtál ugyan olyat kell most is, ha ma erősebb a szombatinál, akkor alakul a terhesség, ha nem erősebb, akkor sajnos nem lesz belőle semmi :S

Ez nem agysebészet, ez sajnos tény.

HCG 2, max 3 naponta duplázódik, tehát a negyedik napon már egyértelműen erősebb tesztet kell produkálni.

Azért drukkolok, mivel a tesztjeid nem látjuk, és volt már itt olyan, aki pozink látta, de nem volt az vagy, azt mondta halvány, aztán közbe 5 méterről is látható volt :)

2023. máj. 16. 12:09
 15/41 anonim ***** válasza:
67%

Pár helyen olvastam, hogy a 25-ös X-epil mindig csak halványan mutatta a terhességet, pedig élő terhesség volt, ezért javasoltam a 10-es tesztet.

De az igaz, ha halványodik, az akkor sem jó.

2023. máj. 16. 12:12
 16/41 anonim ***** válasza:

Ha segít összehasonlítani.

Az felső a legelső tesztem, facelle. (10-es érzékenységű)

Alatta minden kék sima x-epil

Annyi még, hogy azóta rájöttem, egy dpo-val korábban voltam, mint amiket ráírtam, tehát 10. dpo a legfelső, és a legalsó 15. dpo.

Azért látszik, hogy a 11 és 15. között ami 4 nap eltérés már jelentős erősödés látszik.

[link]

2023. máj. 16. 12:18
 17/41 A kérdező kommentje:

[link]

Ez volt a szombat délutáni teszt

A kép nem adja vissza, de rózsaszín a második csík.

2023. máj. 16. 12:35
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Annyira megfilterezted, hogy nem lehet levonni következtetést.Normál képként mutasd meg. Viszont, ha ennél valóban nem erősebb a mai sem, akkor csak kémiai sajnos :S
2023. máj. 16. 12:47
 19/41 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az eredeti, az elozon csak a kontrasztot vettem lejjebb, hogy ha ront a kép minőségen az oldal látszódjon, hogy nem vagyok bolond (😅), nem csak képzelődtem.

2023. máj. 16. 13:00
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szombati teszted ugy negativ ahogy van. Nem filterezve kell valaminek is latszodnia. Ha a mostani meg ennel is negativabb akkor nem is tudom mi a kerdes ?
2023. máj. 16. 13:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!