Túl híg a vizelet a HCG kimutatásához?
Tüneteket pedig nem akarok belemagyarázni, csak majd ha kiderül hogy baba vagy most csak egy furcsább ciklus és megjön, akkor aki megnyitja lássa hogy ezek fordultak elő:
Sok gyomorsav, két nap erőtlennek éreztem magam, mellfeszülés és fehér folyás.
Az biztos a leírtak alapján, hogy elindult valami.
A tesztek viszont arra utalnak, hogy kémiai lesz. (ne legyen igazam)
Ennyi idő elteltével az első látható pozi teszt után már nem lenne szabad hasonlóan halványnak lennie... Ezen a 10-es teszt sem segít, mert azon mindig erősebb a csík, mint a 25-ösön, tehát nem lenne vele előrébb a kérdező.
Amilyen tesztet az első alkalommal használtál ugyan olyat kell most is, ha ma erősebb a szombatinál, akkor alakul a terhesség, ha nem erősebb, akkor sajnos nem lesz belőle semmi :S
Ez nem agysebészet, ez sajnos tény.
HCG 2, max 3 naponta duplázódik, tehát a negyedik napon már egyértelműen erősebb tesztet kell produkálni.
Azért drukkolok, mivel a tesztjeid nem látjuk, és volt már itt olyan, aki pozink látta, de nem volt az vagy, azt mondta halvány, aztán közbe 5 méterről is látható volt :)
Pár helyen olvastam, hogy a 25-ös X-epil mindig csak halványan mutatta a terhességet, pedig élő terhesség volt, ezért javasoltam a 10-es tesztet.
De az igaz, ha halványodik, az akkor sem jó.
Ha segít összehasonlítani.
Az felső a legelső tesztem, facelle. (10-es érzékenységű)
Alatta minden kék sima x-epil
Annyi még, hogy azóta rájöttem, egy dpo-val korábban voltam, mint amiket ráírtam, tehát 10. dpo a legfelső, és a legalsó 15. dpo.
Azért látszik, hogy a 11 és 15. között ami 4 nap eltérés már jelentős erősödés látszik.
Ez az eredeti, az elozon csak a kontrasztot vettem lejjebb, hogy ha ront a kép minőségen az oldal látszódjon, hogy nem vagyok bolond (😅), nem csak képzelődtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!