Túl híg a vizelet a HCG kimutatásához?
Nekem pontosan így volt ahogy írod. Lombik babám van, sokmindent kellett szednem a hormoninjekciók mellett, és többségét este kellett bevennem, ami sok folyadékkal járt együtt. Reggel mindig nagyon híg volt a vizelet ránézésre is, és ugyanolyan halványakat teszteltem egymás követő reggeleken, miközben délután 4 körül látványosan erősödött napról napra :)
A teszt nagyon korán kimutatta, hogy sikeres volt a lombik, pár nap múlva laborba is kellett mennem HCG-t, progit nézetni, így végül az volt a tuti, és az első UH :)
X-epil tesztcsíkok, 25-ös
Igen ugyanazon a napon.
Kedves 4, kicsit megnyugtattál! Délután megint csinálok egyet, akkor figyelem azt hogy a tegnap délutánihoz képest legyen erősebb
Mikor lett először pozitív a teszted? És most hanyadik napnál tartassz?
Nemlehet hogy kémiai?
Mert ha már több napja pozitiv volt a teszt már a fél órás vizeletből is erősen kell mutatnia, illetve 10es vagy 25teszteket használsz?
Nekem az első pár napban a délutáni mindig erősebb volt mint a reggeli.
Viszont, ha szombathoz képest halványabb, akkor az semmi jót nem jelent.. azóta eltelt már majdnem 4 nap. Akkor is erősebbnek kell lennie, ha sokat iszol és pisilsz.
Igazából sok sok lényeget hagytál ki, hol tartasz a ciklusban? Mihez képest halvány a teszted? Késés után már mindegy mennyit iszol, mert annyi hcg van, hogy akkor is szép pozik a tesztek ilyenkor már nem érzékelhető halványodás, hacsak nem fejlődik jól.
Elmaradt mar a menstruaciod ? Vagy elotte tesztelgetsz ? Ha elotte, total felesleges mert beleeled magad, es lehet csak kemiai terhesseg.
Ha elmaradt, es ugy pozitiv, akkor meg mindegy mennyire eros a csik.
Igyekszem válaszolni minden kérdésre.
Szombaton volt először látható pozitív a tesztem délután, a reggelin csak sejthető volt. Ha hihetek a hőgörbének akkor 12-13.dpo. Tegnapra nem vártam, nem is jött, helyette napok óta krémes folyás van, ami nem volt jellemző ciklus végén soha. Vasárnap reggel is extrém halvány, délután megint láthatóbb, illetve a tegnap is hasonlóan az előző napokhoz, reggel alig-alig, délután láthatóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!