Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl híg a vizelet a HCG...

Túl híg a vizelet a HCG kimutatásához?

Figyelt kérdés
Nagyon haloványak a pozitív tesztjein, egyedül szombat délután egy jól látható pozitív x-epil tesztem lett, amikor is egész nap nem ittam összesen egy üveg vizet. Egyébként pedig 4,5-5 liter vizet megiszok egy nap, nem érzem jól magam kevesebbel. Nem vagyok cukorbeteg, egyszerűen ennyi a folyadékigényem a doki szerint. Elhihetem hogy sikerült a baba és csak nem elég koncentrált a vizelet? Ilyen esetben kérjek HCG vervetelt vagy ahogy nő a HCG a szervezetben úgy erősebbek lesznek a tesztek?
2023. máj. 16. 11:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a szombati így valóban nem nevezhető pozinak és, ha ugyan ilyen a maid is, akkor ez nem terhesség. Ha megnézted a tesztjeimet, akkor el hiszed, hogy nálad sajnos nincs baba.
2023. máj. 16. 13:20
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden nap van egy ilyen xepiles kérdés, sajnos amit küldtél képet az mind negatív szokott lenni. Xepil a víztől is ilyen mostanában. Aki sokat olvasgat itt az tudja. Predictor early, az nem hazudik.
2023. máj. 16. 13:38
 23/41 anonim ***** válasza:
Vegyel egy predit.
2023. máj. 16. 13:43
 24/41 A kérdező kommentje:
Mindenesetre elkeserítő, hogy ha ez valóban negatív, hogyan engedhetik forgalmazni :( megvillantja a remény apró sugarát, aztán csak nagyobbat csalódik az ember
2023. máj. 16. 13:52
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Szombat óta minden nap csináltam x-epilt, nekem ennyit "erősödött": [link]

Predictoron viszont már rég egyforma erős a két csík, úgyhogy ha bizonytalan van, még egy szavazat a Predictorra.

2023. máj. 16. 13:52
 26/41 A kérdező kommentje:

Mindenképpen veszek egyet hétvégén, amennyiben addig nem jön meg. A végkifejletet mindenképp megírom, ha valaki erre téved később segítség legyen.

Köszönöm a válaszokat!

2023. máj. 16. 13:59
 27/41 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként, ha mindenki megvárná míg nem jelentkezik a mensije, akkor nem lennének ilyenek a tesztek. Lehet elindult valami, de nem fejlődött, ezt hívják kémiainak. Ha nem tesztelne mindenki ideje korán nem is tudna az ember róla.

A mai tesztek már mindent is kimutatnak.

Mi nők vagyunk türelmetlenek nem a teszt a silány :D

Alapvetően mindneki teherbe esik legalább 4 havonta,de nem tudunk róla, hiszen nem tesztelünk minden ciklusban.

Csak kb 4-5 éve lett nagy divat már 9.dpo-tól tesztelni. És bizony mensiig sokszor van, hogy elindul valami amit az érzékeny teszt kimutat, közbe meg egy napos csúszással megjön a havi. Szóval nem a teszt a vacak, hanem mi nem bírjuk kivárni a mensit.

Igazából egyet kell tudni. Mindegy mi a teszt eredménye, az csak akkor lesz igaz, ha a mensi nem jelentkezik, vagy a mensi megjön.

2023. máj. 16. 14:00
 28/41 A kérdező kommentje:
Az biztos igaz, hogy türelmetlen is vagyok, de az is igaz, hogy nekem jobb tudni hogy esetlegesen azért másabb a mensim mert megindult valami aztán nem tudott befejeződni. Na meg ha többször egymás után előfordul, akkor a nőgyógyásznak tudok mit mondani, nem biztos hogy ez annyira elenyésző információ számára. De azt is elhiszem és elfogadom azt is, ha valaki nem akarja tudni, na meg persze borzasztó türelmes is 😁
2023. máj. 16. 14:03
 29/41 anonim ***** válasza:
Az x-epillel semmi baj, de csak akkor pozitív (és ez a többi tesztre is igaz), ha szabad szemmel, forgatás meg filterek nélküli látható és színes csík jelenik meg rajta, 10 percen belül.
2023. máj. 16. 14:52
 30/41 anonim ***** válasza:
Van képed az ujabb tesztekről?
2023. máj. 16. 14:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!