Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki mostanában...

Van még valaki aki mostanában nem várja? (2023)

Figyelt kérdés
9. hónap, nagyon kíváncsi vagyok

2023. ápr. 26. 11:29
 141/159 A kérdező kommentje:
Szia! Mik a fejlemények?
2023. júl. 27. 20:31
 142/159 anonim ***** válasza:

Szia!

Fantasztikus és kevésbé jó híreket kaptunk.

A Baba jól van, gyönyörű, semmi gond nem látszott, van orrcsont, minden rendben.

A kiterjesztett kombinált eredménye pataura és edwardsa kevesebb, mint 1:50000-hez lett, a down-ra 1:5504-hez, ami fantasztikus a koromban.

Az első kellemetlen dolog az, hogy a toxémia szűrésem nagyon magas kockázatú lett, aspirint kell szednem.

A másik egy sokkal ijesztőbb dolog, két diagnózist kaptam és a következő napokban kell tisztázni, hogy melyik a valós. Arcuált, vagy subseptus méhem van, mindkettő akár nagy gondokat is okozhat, az arcuált talán enyhébb. Nagyon idegesek vagyunk.

Nálatok mi újság?

2023. júl. 29. 00:16
 143/159 A kérdező kommentje:

Húha, az utolsó részt a méheddel kapcsolatban nem értem. Ezt ki tudod fejteni? 😳 Örülök, hogy a baba jól van!!🥰

Itt tegnap volt egy kis probléma, azóta pihenek, minimális barnázás és fájt a hasam meg a derekam. Remélem csak túlhajtottam magam. Néhány nap és kiderül, megyek ultrahangra. Addig az ideg megesz.

2023. júl. 29. 08:26
 144/159 anonim ***** válasza:

Vannak különböző veleszületett méhfejlődési rendellenességek, az arcuált azt jelenti, hogy a méh teteje be van húzódva, a másiknál pedig méhsövény is van. Komoly gondot okozhat terhesség során, ezért félünk nagyon.

A barnázással kapcsolatban mindenképp próbálj meg hamar orvoshoz jutni. Progit szedsz? Akár hematóma is lehet, mint nálam.

Kívánom, hogy múljon el minél hamarabb!

Utolsó

2023. júl. 29. 09:16
 145/159 A kérdező kommentje:

Beszeltem a dokimmal, velemenye szerint ez lehet akar termeszetes is.

12 het utan a mehlepeny termel annyi progeszteront h veletlen se legyen szukseg potlasra, ezert szerintem nehany napra felesleges felirni.

Pihenest javasolt.

Nincs mar nyoma a dolognak, tegnap negyed oran at tartott egy minimalis mennyiseg erejeig, csak nagyon megijedtem.

2023. júl. 29. 09:37
 146/159 A kérdező kommentje:
Ertem a problemat, remelem a kevesbe nagy kockazattal jaro problemaval alltok szemben
2023. júl. 29. 09:38
 147/159 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap az endokrinológusom kükdte az értékelést és a hematóma miatt a 16. hétig kell szednem a progeszteront, szóval alár bizonyos esetekben később is segítséget nyújthat.

Örülök, hogy nem barnázol, reméljük csak ennyi volt!

Utolsó

2023. júl. 29. 09:53
 148/159 A kérdező kommentje:

Ezeket nem tudom, remelem kesobb sem kell jobban belefolynom, remelem nem lesz tobb ilyen.

A nagyobb dolgokat felfuggesztem, a hazimunka megvar sajnos 😂 hatha segit

2023. júl. 29. 10:17
 149/159 anonim ***** válasza:
Pihenj sokat, minden rendben lesz!
2023. júl. 29. 14:57
 150/159 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi újság errefelé?
2023. szept. 1. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!