Van még valaki aki mostanában nem várja? (2023)
Szia!
Fantasztikus és kevésbé jó híreket kaptunk.
A Baba jól van, gyönyörű, semmi gond nem látszott, van orrcsont, minden rendben.
A kiterjesztett kombinált eredménye pataura és edwardsa kevesebb, mint 1:50000-hez lett, a down-ra 1:5504-hez, ami fantasztikus a koromban.
Az első kellemetlen dolog az, hogy a toxémia szűrésem nagyon magas kockázatú lett, aspirint kell szednem.
A másik egy sokkal ijesztőbb dolog, két diagnózist kaptam és a következő napokban kell tisztázni, hogy melyik a valós. Arcuált, vagy subseptus méhem van, mindkettő akár nagy gondokat is okozhat, az arcuált talán enyhébb. Nagyon idegesek vagyunk.
Nálatok mi újság?
Húha, az utolsó részt a méheddel kapcsolatban nem értem. Ezt ki tudod fejteni? 😳 Örülök, hogy a baba jól van!!🥰
Itt tegnap volt egy kis probléma, azóta pihenek, minimális barnázás és fájt a hasam meg a derekam. Remélem csak túlhajtottam magam. Néhány nap és kiderül, megyek ultrahangra. Addig az ideg megesz.
Vannak különböző veleszületett méhfejlődési rendellenességek, az arcuált azt jelenti, hogy a méh teteje be van húzódva, a másiknál pedig méhsövény is van. Komoly gondot okozhat terhesség során, ezért félünk nagyon.
A barnázással kapcsolatban mindenképp próbálj meg hamar orvoshoz jutni. Progit szedsz? Akár hematóma is lehet, mint nálam.
Kívánom, hogy múljon el minél hamarabb!
Utolsó
Beszeltem a dokimmal, velemenye szerint ez lehet akar termeszetes is.
12 het utan a mehlepeny termel annyi progeszteront h veletlen se legyen szukseg potlasra, ezert szerintem nehany napra felesleges felirni.
Pihenest javasolt.
Nincs mar nyoma a dolognak, tegnap negyed oran at tartott egy minimalis mennyiseg erejeig, csak nagyon megijedtem.
Nekem tegnap az endokrinológusom kükdte az értékelést és a hematóma miatt a 16. hétig kell szednem a progeszteront, szóval alár bizonyos esetekben később is segítséget nyújthat.
Örülök, hogy nem barnázol, reméljük csak ennyi volt!
Utolsó
Ezeket nem tudom, remelem kesobb sem kell jobban belefolynom, remelem nem lesz tobb ilyen.
A nagyobb dolgokat felfuggesztem, a hazimunka megvar sajnos 😂 hatha segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!