X-epil teszt mennyire megbízható mostanában?
Figyelt kérdés
Ilyen lett a tesztem, csatolok képet. Nem terveztünk jelenleg több babát, jelenleg a harmadik gyermekünk 5 hónapos, így eléggé meglepett ez az eredmény védekezés mellett2022. aug. 21. 13:39
3/40 anonim válasza:
Pedig ez ennél a tesztnél elég biztosan pozitív. A védekezést lehet nem jól csináltátok.
4/40 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekeztünk aktus elejétől a végéig, és nem vettük észre, hogy lyukas lett volna 😔
2022. aug. 21. 13:49
6/40 anonim válasza:
Hát nézz meg egy másik tesztet. Ha védekeztetek akkor nem túl valoszínű hogy pozi. Reméljük hogy csak szar a teszt
7/40 anonim válasza:
Ha időben ott volt az a cík, akkor ez +.
Vegyél egy predictir earlyt, 2 óra pisiszünettel, már most megcsinálhatod, az ilyen x epil csíknál már, teljesen erős.
8/40 A kérdező kommentje:
Csináltam egy másik xepilt is, az is pozitív lett. Holnap lesz nyitva Rossmann, akkor veszek egy Facellet, az eddig bevált az előző gyerekeknél. Nem tudom hogy nem vettük észre, hogy lyukas az óvszer
2022. aug. 21. 14:19
9/40 anonim válasza:
Hát ha már 2 ilyen akkor ez pozi!
10/40 anonim válasza:
Pozitívnak tűnik. Majd írd meg mi lett a holnapi teszt eredménye. Én is ma este teszteltem x-epillel. Ilyen lett, mint a tiéd. Ma kellett volna megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!