Van még valaki aki mostanában nem várja? (2023)
Nem ezeket még nem, úgy voltam vele ha most nem jön össze akkor a hónapban azt próbálom ki!
De annyi féle méhpempő van, nem tudom melyik lenne a jó.?
Vagy az inofolic? Ezt is hallottam már
Te hogy vagy?
44es
Én iszom inofolicot is, meg barátcserje kapszulát szedtem. Méhpempőt azt még én sem.
Ami nekem szimpi volt mikor keresgéltem, az az Apibaby kapszula. Méhpempő is meg barátcserje is. Esetleg keress rá 😊
Nekem éjjel hányingerem volt, reggel csináltam egy tesztet.. ilyen lett:
Fogalmam sincs mi lesz belőle. 🫣
46-os
Úristen, ez halvány pozitív! De jó! Hanyadik dpon vagy? 🥰
Nagyon halk gratula!
Mióta iszod az inofolicot? Es a kapszulabol melyiket? Most nézegetem de annyi ebből is a választék..
44-es
Halkan köszönöm 😁🥰 11. dpo még csak.. szombat/vasárnapra nem várom..
Inofolicot szerintem 4 hónapja iszom. Ezt szedtem több mint 4 hónapig:
Illetve magas c és d vitamin, plusz terhesvitamin, amiből 2-3 hete kezdtem elkeseredésemben a trimesztert… 😊
46-os
Sziasztok, csatlakozom én is. 7. hónapja próbálkozunk. Most a véletlenre bíztam, nem ovu teszteztem egyáltalán.A naptár szerint 3 nap múlva nem várom. Kíváncsi vagyok.
Akinek sikerült Gratulálok, aki még vár annak meg drukkolok :)
Sziasztok! Kivel mi újság azóta?
3-as
Szia
75-ös vagyok
Sajnos az a hónap sem sikerült. Lassan újra pete érésem lesz. Reménykedek ez a hónap sikeresebb lesz. Most elkezdtem sportolni hátha meghozza gyümölcsét..
Veled miujság?
Szia 75-ös!
Pár nap van a nemvártig, egyelőre várakozom. Voltam 3. és 21. napi vérvételen és nőgyógyásznál is, ezekkel az eredményekkel megyek endokrinológushoz két hét múlva.
Az nagyon jó, hogy sportolsz, remélem ez a hónap lesz a tiétek! :)
3-as
Miért kell menned, mi a gond?
Én is remélem, végre
75
Nekem évente kell mennem, pajzsmirigyalulműködésem és inzulinrezisztenciám van (terhelésen most mondjuk nem voltam), illetve PCOS (ciszták nélkül) és ezek miatt a hormonok is állandóan elcsúsznak. Mióma is van egy ideje. Mindig friss eredményekkel kell mennem a kontrollra, ezért készült ennyi minden most is. Többször vetéltem, ezért is fontos, hogy mindig tudjuk, milyenek a hormonok.
Van, ami picit javult, van, ami picit rosszabb, olyan közepesnek mondanám. De az AMH nem alacsony, ennek nagyon örülök. A progeszteronom nem a legerősebb, de már előre kaptam Utrogestant, kiváltottam, akkor kell szednem, ha van pozitív tesztem.
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!