Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki mostanában...

Van még valaki aki mostanában nem várja? (2023)

Figyelt kérdés
9. hónap, nagyon kíváncsi vagyok

2023. ápr. 26. 11:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/159 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezeket még nem, úgy voltam vele ha most nem jön össze akkor a hónapban azt próbálom ki!

De annyi féle méhpempő van, nem tudom melyik lenne a jó.?

Vagy az inofolic? Ezt is hallottam már

Te hogy vagy?

44es

2023. máj. 3. 08:26
 72/159 anonim ***** válasza:
100%

Én iszom inofolicot is, meg barátcserje kapszulát szedtem. Méhpempőt azt még én sem.

Ami nekem szimpi volt mikor keresgéltem, az az Apibaby kapszula. Méhpempő is meg barátcserje is. Esetleg keress rá 😊

Nekem éjjel hányingerem volt, reggel csináltam egy tesztet.. ilyen lett:

[link]

Fogalmam sincs mi lesz belőle. 🫣

46-os

2023. máj. 3. 08:31
 73/159 anonim ***** válasza:

Úristen, ez halvány pozitív! De jó! Hanyadik dpon vagy? 🥰

Nagyon halk gratula!

Mióta iszod az inofolicot? Es a kapszulabol melyiket? Most nézegetem de annyi ebből is a választék..

44-es

2023. máj. 3. 08:40
 74/159 anonim ***** válasza:

Halkan köszönöm 😁🥰 11. dpo még csak.. szombat/vasárnapra nem várom..

Inofolicot szerintem 4 hónapja iszom. Ezt szedtem több mint 4 hónapig:

[link]

Illetve magas c és d vitamin, plusz terhesvitamin, amiből 2-3 hete kezdtem elkeseredésemben a trimesztert… 😊

46-os

2023. máj. 3. 08:55
 75/159 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, csatlakozom én is. 7. hónapja próbálkozunk. Most a véletlenre bíztam, nem ovu teszteztem egyáltalán.A naptár szerint 3 nap múlva nem várom. Kíváncsi vagyok.

Akinek sikerült Gratulálok, aki még vár annak meg drukkolok :)

2023. máj. 3. 11:13
 76/159 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kivel mi újság azóta?

3-as

2023. máj. 23. 23:35
 77/159 anonim ***** válasza:

Szia

75-ös vagyok

Sajnos az a hónap sem sikerült. Lassan újra pete érésem lesz. Reménykedek ez a hónap sikeresebb lesz. Most elkezdtem sportolni hátha meghozza gyümölcsét..

Veled miujság?

2023. máj. 24. 09:40
 78/159 anonim ***** válasza:

Szia 75-ös!

Pár nap van a nemvártig, egyelőre várakozom. Voltam 3. és 21. napi vérvételen és nőgyógyásznál is, ezekkel az eredményekkel megyek endokrinológushoz két hét múlva.

Az nagyon jó, hogy sportolsz, remélem ez a hónap lesz a tiétek! :)

3-as

2023. máj. 24. 11:12
 79/159 anonim ***** válasza:

Miért kell menned, mi a gond?

Én is remélem, végre

75

2023. máj. 24. 11:15
 80/159 anonim ***** válasza:

Nekem évente kell mennem, pajzsmirigyalulműködésem és inzulinrezisztenciám van (terhelésen most mondjuk nem voltam), illetve PCOS (ciszták nélkül) és ezek miatt a hormonok is állandóan elcsúsznak. Mióma is van egy ideje. Mindig friss eredményekkel kell mennem a kontrollra, ezért készült ennyi minden most is. Többször vetéltem, ezért is fontos, hogy mindig tudjuk, milyenek a hormonok.

Van, ami picit javult, van, ami picit rosszabb, olyan közepesnek mondanám. De az AMH nem alacsony, ennek nagyon örülök. A progeszteronom nem a legerősebb, de már előre kaptam Utrogestant, kiváltottam, akkor kell szednem, ha van pozitív tesztem.

3-as

2023. máj. 24. 11:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!