Mostanában mi ez sok closty-s gyógyszeres kezelés?tényleg ennyire segít ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 09:03
1/19 anonim válasza:
Nekem nem segített.Ugyanúgy nem sikerült.Ha női oldalon van peteérési probléma de férfinél rendben vannak a spermiumok akkor segíthet csak nálunk a férfi oldalon is volt gikszer de még alkalmas volt az inszeminációra.
2/19 A kérdező kommentje:
Igen sajnos gyakorin olvastam sokat erről hogy nem igen segít de akkor minek adják ezt a gyógyszert?
2022. dec. 1. 09:10
3/19 anonim válasza:
Azért mert akinek nincs peteérése annak teljesen jó ez a gyógyszer.Nekem sem volt viszont a férfioldal is fontos mint azt írtam is,arra viszont csak a vitaminok nyújthatnak némi segítséget.
4/19 anonim válasza:
Azt is kérdezhetnéd, minek csinálnak inszeminációt, mikor annak is rémgyenge a sikerrátája. Ráadásul ott is stimulálnak clostillal. Legalábbis nekem igen.
6/19 anonim válasza:
Igen,kicsi az esélye egy inszeminációnak így van.Nekem 4 volt és egyik sem sikerült.Kb 10-15% hogy sikerül.
7/19 anonim válasza:
Nekem segített, igaz nem az első hanem a második alkalommal 🤷🏼♀️. Nem volt peteérésem így a gyógyszerrel segítettek rá, nem volt inszem, csak folyamatos hormon panel, uh és a gyógyszer. Nálunk csak velem volt gond, a férjemmel semmi.
8/19 anonim válasza:
Nekem is segített. A második clostys hónapban fogant meg a lányom, aki lassan 2,5 éves.
9/19 A kérdező kommentje:
Akkor 50-50% ban segít? Nekem is ezt kell szednem ha meg jön most
2022. dec. 1. 10:16
10/19 anonim válasza:
50-50 igen vagy segít vagy nem dehát ez igaz egy lombik beültetésre is ugyanúgy.Ne agyalj annyit rajta ha sikerülni akar akkor úgyis sikerülni fog ha meg nem akkor nem.Tapasztalatból mondom nem bántásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!