Keshet a menstruacio gyogyszeres kura hatasara? Ha baba lesz lehet meg egeszseges?
Ott kezdenem,hogy kb 3 hete elmentunk szorakozni a ferjemmel,keson ertunk haza es elfelejtettem bevenni 1 napi fogamzasgatlot.
Az elmult 2,5 hetben fogaszati kezeles miatt 2-2 doboz gyulladasgatlot es fajdalomcsillapitot,valamint 1,5 heti antibiotikumot szedtem,rontgeneztek is.
Mindig napra pontosak a ciklusaim,most viszont 3 napja kesik.
Hetfoig varok a tesztelessel, mert addig tavol van a ferjem,es nem hiszem hogy egy esetleges pozi tesztet ilyen korulmenyek kozott fel tudnek dolgozni egyedul.
Keshet esetleg a gyogyszerek miatt a mensim?Ha terhes lennek lehet meg ez a baba egeszseges?
Babat egyebkent szeretnenk,csak nem mostanra terveztuk,de nem is ezzel van a gond,hanem a leirt korulmenyek esetleges hatasaival.
Az előző vagyok, csak kiegészítek:
Függetlenül attól, hogy a ciklusod hányadik napja volt az, amikor elfelejtetted bevenni a gyógyszert, teherbe csak az ovulációd időpontjában eshettél, tehát kb. 2 hete. Tehát amikor a gyógyszereket szedted, még nem volt közös a véráramod a babával, sőt, még most sem az.
De szerintem minimális az esélye, hogy terhes legyél, sokkal valószínűbb, hogy a gyulladás miatt késik, amire szedted a gyulladásgátlót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!