Lehetséges, hogy az érzett ovulációs fájdalom ellenére a későbbi időpontok valamelyikén fogant a baba?
Ez a két nap késés még semmit nem jelent, ahogy az sem, hogy a teszt negatív. Sok tényező rásegíthet a menstruáció késésére, (stressz, rendszertelen ciklus, stb.) és a tesztek sem 100%-ban megbízhatóak, ennyi idő után meg pláne nem.
Nekem 3 hetes késés után is negatívat mutatott a teszt, aztán rá 1 héttel mutatott pozitívat, végül a nőgyógyász erősítette meg a tényt, hogy babánk lesz. :)
Kedves Kérdező!
Pont ma gondolkodtam azon, hogy kiírom a kérdést, csak az én paramétereimmel:
szeptember 3.utolsó vérzés első napja
szeptember 11-12. ovuláció (lh tesztekkel)
28 napos ciklusok mellett, elvileg október 1-én kellett volna megjönnie.
Tesztet ma reggel csináltam, negatív, vérzés sehol...mi is többször voltunk együtt a cél érdekében, így még én is bizakodom.
Egyébként lehetséges a későbbi fogantatás, de mivel én is erősen érintett vagyok most, nem tudok mit írni talán csak azt: DRUKKOLOK neked!
7-es vagyok... a teszt internetről rendelt fastest nevű, normál érzékenységű, egyértelműen negatív volt....azóta sincs semmi...várok, és majd jövő héten tesztelek újra
Jó lenne ha nem csak egy késés lenne!
Megy a drukk mindannyiunknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!