Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy az érzett...

Lehetséges, hogy az érzett ovulációs fájdalom ellenére a későbbi időpontok valamelyikén fogant a baba?

Figyelt kérdés
30 napos a ciklusom (általában). Szeptember 1-én volt meg utoljára.14-én éreztem ovulációs fájdalmat, együtt voltunk akkor és 15-én. Majd 25-én és 30-án. 3. napja késik, de a tesztek negatívak.
2013. okt. 3. 12:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem 6. napja késik. Tegnapi teszt negatív. De, ha a későbbi együttlétekből fogant, akkor még nem is kellene kimutatnia a tesztnek. Ha a 25-eiből, akkor már lassan igen, de ha a 30-aiból, akkor még bőven van idő...
2013. okt. 6. 06:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Újra a 7-es vagyok. Sajnos a fastestről rendelt terhességi teszt nem tévedett, tegnap reggel megjött :(

Neked nagyon drukkolok hogy baba legyen!!!

Én holnap megyek dokihoz, hogy nézzen meg mi lehet az oka ennek a brutál "késésnek"

Majd írj Neked hogy alakult!

2013. okt. 7. 18:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem még mindig semmi, ma már ez a 8. nap. Sajnálom, hogy neked nem jött össze. Hanyadik próbálkozós hónapotok volt? Jó lett volna, ha tegnap pozitív a teszt, mert pont 2 éve teszteltem pozitívat a lányunknál :) De hát nem jött össze. Az sem baj, ha később lesz pozitív, csak az legyen a késés oka. Majd írd le, hogy mit mondott az orvos.
2013. okt. 8. 06:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Újra 7-es vagyok...

A doktor nagyon rendes volt, és mivel tudtam, hogy első kérdése a teszt lesz, reggel gyorsan lepisiltem egy x-epilt.

Gondoltam mivel vasárnap véreztem 1 napot úgyis negatív lesz, ehhez képest számomra nagyon halványan, de egyértelműen nem száradási csíkosan látható/sejthető rajta a második vonal. Még le is fényképeztem hirtelen, mert élőben a színe is rózsaszínes, de tényleg alig látszik...sajnos. Azért elvittem megmutatni, de mondta hogy ez teljesen negatív. A biztonság kedvéért hasi uh-t csinált nem hüvelyit, de normál méretű üres méhet látott.

Azt mondta ne görcsöljek rá ennyire a témára!

Mi már 2 éve próbálkozunk, szóval engem azóta ismer...

Már kivizsgáltattuk magunkat, páromnál volt eltérés amit műtéti úton korrigáltak.

Szóval marad a remény, hogy hamarosan összejön a babóca.

Már nem vagyunk fiatalok, és első baba lenne.

Neked nagyon drukkolok!!!

2013. okt. 8. 17:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi.... Tegnapi teszt ismét negatív. :(
2013. okt. 10. 12:26
 16/18 A kérdező kommentje:
11 nap késés után ma megjött... :( Nincs rá szó, mit érzek most!
2013. okt. 11. 12:20
 17/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Nekem 3 nap késés után jött meg.Soha nem szokott késni.Bár mondták hogy a hőgörbém alapján a 16.napon volt az ovum,így nem jöhet meg 27 napra,mert a ciklus második fele ha 14 napnál rövidebb akkor valami nem stimmel a ciklusommal.Hát pont a 15. nap meg is jött úgyhogy legalább a ciklusom rendben van.Amúgy 4 év után én már nem is csodálkoztam.De én tudom mit érzel....nagyon is tudom.Ebben a hónapban elengedem azt a görcsös akarást,nem érdekel semmi.Egy percet nem fogok "vesztegetni" erre.Pihennem kell lelkileg.....
2013. okt. 11. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

7-es vagyok.

Én is átérzem a fájdalmadat....

Mi "csak" 2 éve várjuk az elsőt :(

2013. okt. 11. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!