Lehetséges, hogy az érzett ovulációs fájdalom ellenére a későbbi időpontok valamelyikén fogant a baba?
Kedves Kérdező!
Újra a 7-es vagyok. Sajnos a fastestről rendelt terhességi teszt nem tévedett, tegnap reggel megjött :(
Neked nagyon drukkolok hogy baba legyen!!!
Én holnap megyek dokihoz, hogy nézzen meg mi lehet az oka ennek a brutál "késésnek"
Majd írj Neked hogy alakult!
Kedves Kérdező!
Újra 7-es vagyok...
A doktor nagyon rendes volt, és mivel tudtam, hogy első kérdése a teszt lesz, reggel gyorsan lepisiltem egy x-epilt.
Gondoltam mivel vasárnap véreztem 1 napot úgyis negatív lesz, ehhez képest számomra nagyon halványan, de egyértelműen nem száradási csíkosan látható/sejthető rajta a második vonal. Még le is fényképeztem hirtelen, mert élőben a színe is rózsaszínes, de tényleg alig látszik...sajnos. Azért elvittem megmutatni, de mondta hogy ez teljesen negatív. A biztonság kedvéért hasi uh-t csinált nem hüvelyit, de normál méretű üres méhet látott.
Azt mondta ne görcsöljek rá ennyire a témára!
Mi már 2 éve próbálkozunk, szóval engem azóta ismer...
Már kivizsgáltattuk magunkat, páromnál volt eltérés amit műtéti úton korrigáltak.
Szóval marad a remény, hogy hamarosan összejön a babóca.
Már nem vagyunk fiatalok, és első baba lenne.
Neked nagyon drukkolok!!!
Kedves Kérdező!
7-es vagyok.
Én is átérzem a fájdalmadat....
Mi "csak" 2 éve várjuk az elsőt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!