Van még valaki aki mostanában nem várja? (2023)
Kicsit elszomorodtam, ebben a hónapban erős tüneteim voltak, olyan erősen fájtak a melleim az elmúlt 3 napban, mint amikor terhes lettem (vetéléssel végződött később). 3 napom van nemvártig, de már enyhülnek a tüneteim jócskán és megjelentek a menstruáció előjelei (nem részletezném). Jön a 6. hónap gondolom, csalódott vagyok, de túlteszem magam rajta.
Kérdező, mi újság?
3-as voltam
Sziasztok.
Ma van 11dpo, gondoltam csinálok egy predit.
De úgy érzem ezt el kell engednem, és jön egy új hónap.
Keddre nem vártam, de ma váratlanul megjött előbb 🙄🙃
Na de új hónap, új esély :)
Azonnal amikor letelt a három perc.
Igen látom én is, de szerintem predi csík.
Holnap reggel, esetleg 12dpon mar mutatnia kellene vagy varjak még 2 napot?
Valószínűleg nem fogom kibírni.. Nyilván 😅 de már csak facelle tesztem van,sima teszt csíkos. De ha jól tudom az is 10es, hátha. Aztán meg úgy is kiderül, megjön vagy sem. Remélem az utóbbi.
Írok mindenképp. 🥰
Egyébként az első terhességemnél a nemvárt napján nem mutatott semmit sem. Emlékszem május 20an kellett volna megjojjon es 23-24en teszteltem pozit.
Majd a lányommal, majd egy hét késés után esett le, egy rosszullét miatt, hogy úristen már rég meg kellett volna jönnie.
Az első terhességemnél hiába teszteltem a mensi előtt, semmit sem mutatott. Érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!