Van még valaki aki mostanában nem várja? (2023)
5-os sajnalom, szoritok, hogy jovo honapban sikeruljon! ☺️
En most vagyok ovulacio utan 3 nappal, es szurkal, gorcsolget enyhen a hasam. Izgulok, eleg lassan telik ilyenkor az ido.
5-ös, sajnálom, hajrá következő ciklus!
5-6 napom van nemvártig, már elkezdődtek a szokásos tünetek, a melleim nagyon érzékenyek, de sajnos ez PMS is lehet. Voltam már terhes (nem született meg a baba), akkor is nagyon fájtak, de húzódott az alhasam is, már teszt előtt tudtam, hogy pozitív lesz. Viszont a sima PMS tüneteim is hasonlóak, úgyhogy egyáltalán nem tudom megkülönböztetni a kettőt. Szurkálgat, húzódik, fájdogál itt-ott és ahogy írod kérdező, túl lassan telik az idő. :)
3-as voltam
3-as, hátha… majd írd meg mi lett a vége! ☺️
Én szoptatás mellett próbálok teherbe esni, nagyon izgulok, és kicsit félek, hogy így nehezebben fog összejönni. Ez a 9. hónap, az első babánk a 4. hónapban sikerült, most viszont a 6. hónapban egy kémiai terhesség után próbáljuk újra és újra. Sok idő ilyenkor ez a 2 hét, főleg így. Egy hét múlva nézek egy tesztet, hátha.
Ó, ne izgulj, barátnőm szoptatás közben lett várandós, ikrekkel, spontán. :D
Írok mindenképp, de bizonytalan vagyok, kémiaim nekem is volt és két vetélésem is, nincs megszületett gyerekünk még.
3-as
Azta, nem semmi! 😃
Ti mióta próbálkoztok?
Koszi nektek,es drukkolok mindenkinek
5os
Kérdező, november óta (sok-sok év kihagyás után), de közben voltunk betegek is, úgyhogy ez az 5. ciklus.
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!