Van még valaki aki mostanában nem várja? (2023)
Szia Kérdező, mi újság feléd? :)
Nekem van még egy hét az ultrahangig, továbbra sincsenek tünetek az aluszékonyságon kívül. A melleim már egyáltalán nem érzékenyek és a stresszintem sem lett alacsonyabb. Pár napja este émelyegtem kicsit, mánap szintén és hánytam, de csak egyetlen egyszer. Azóta semmi. Úgyhogy most várakozunk.
3-as
Szia! Hogy érted, hogy várakoztok? Mármint, minden rendben volt az uh-n, szerintem semmi rosszra nem kell gondolnod azért mert nincs tünet.
Én annyira rosszul vagyok hetek óta, hogy szívesen cserélnék veled ilyen szempontból.
Nem tudok enni, hányok, minden bajom van. A babával minden rendben, legalábbis a legutóbbi uh-n így volt, szerintem minden okés. ☺️
Tudod, egyik vetélésemnél sem voltak tünetek, ezért mindent megtennék, hogy én is rosszul legyek! De jövő héten okosabbak leszünk.
Remélem kicsit jobban leszel, kitartás!
Hízni én sem híztam, illetve 0,6 kg-nyi különbséget mutatott a mérleg, de az bármitől lehet.
9+2-nél járunk ma. Ti 8 hetesek vagytok?
De szuper! 🤗
Igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!