Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki mostanában...

Van még valaki aki mostanában nem várja? (2023)

Figyelt kérdés
9. hónap, nagyon kíváncsi vagyok

2023. ápr. 26. 11:29
 131/159 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ki hogy van?

3 hete küzdünk egy hematómával, az első héten többször élénkebben vérzett, azóta pedig barnázom, 2 napig semmi, majd újra barna folyás/vérzés. Nőtt a hematóma, hetente nézték ultrahangon, teljesen kikészít. Jelenleg 32 mm x 14 mm (legalábbis egy hete ekkora volt).

Múlt héten a baba jól volt, mindent rendben találtak, kivéve a hematómát.

Holnap megyünk kombinált tesztre, sokat kell utaznunk, 2x2 órát, félek, hogy nem tesz jót az utazás. Ágyban fekszem 3 hete, ma 12+4 hetesek vagyunk.

Többiek, mi újság?

3-as vagyok

2023. júl. 26. 19:31
 132/159 A kérdező kommentje:

Szia! Én most leszek 11 hetes, minden rendben, szép nagy a baba, folyamatosak a rosszullétek, pihenni nincs időm. De előbb-utóbb gondolom megint elmúlik ez és erőre kapok (remélem😅).

Nem találkoztam még ilyennel amit te írsz, mármint nem tudom, milyen ez amikor valakinél terhesen van hematóma. Mit befolyásolhat?

Remélem minden rendben lesz ☺️

2023. júl. 26. 19:37
 133/159 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jól vagytok!

A baba szépen növekszik itt is, egy hete volt 52 mm a crl, napra pontosan ekkorának kellett lennie menstruáció szerint is. Bukfencezett végig.

A hematóma egy vérömleny a petezsák mellett, okozhat bajt, de a legtöbb esetben felszívódik. Én azért vagyok idegbeteg, mert 3 hete vérzik, igaz, nem élénken. Holnap a Czeizelbe megyünk, messze lakunk, de ez volt a legjobb megoldás, a környéken nincs jó genetikai ultrahang.

Félek nagyon, remélem jól van a baba, nem láttam egy hete és a vérzés miatt nagyon izgulok.

2023. júl. 26. 19:42
 134/159 A kérdező kommentje:

Írj majd, hogy mi a helyzet! Szorítok!

Nálunk megint nagyobb a baba mint amekkorának lennie kéne, valószínűleg ő is nagy súllyal születik majd mint a tesója, felköthetem a gatyeszt.

2023. júl. 26. 19:48
 135/159 anonim ***** válasza:

Állítólag ilyenkor még egyformán nőnek a magzatok, a különbségek később jönnek elő. Inkább az lehet, hogy előbb lehetett az ovuláció nálad, így nagyobbak a méretek is.

Írok persze, remélem kibírom ép ésszel holnapig.

2023. júl. 26. 19:51
 136/159 A kérdező kommentje:
Tudom mikor volt ovulációm, fixen. Ilyenkor is lehet eltérés, akár a magzat neme miatt, akár szimplán a genetika miatt is ☺️
2023. júl. 26. 19:53
 137/159 A kérdező kommentje:
Biztosan minden rendben lesz, igaz ehhez nem értek, de szerintem ha nagy gebasz lenne bent tartottak volna nem? Mármint így lenne számomra logikus. Biztosan marha nehezen telik ilyenkor az idő. Mikorra mentek pontosan?
2023. júl. 26. 19:55
 138/159 anonim ***** válasza:

Bent tartott volna, ha ömlik a vér, feküdni meg itthon azért jobb.

Koradélutánra megyünk, de hosszú lesz a vérvétellel, ultrahanggal, biológussal együtt, plusz még a hazaút....nehéz nagyon. De reméljük a legjobbakat.

Én mindenhol azt olvastam, hogy egyformán nőnek ilyenkor, de valószínűleg egyéni eltérések lehetnek! Mi mondjuk kicsik vagyunk, a férjem sem olyan magas, de azért a baba szépen tartotta a méretét eddig. Reméljúk, továbbra is így lesz!

2023. júl. 26. 20:08
 139/159 A kérdező kommentje:

Remélem csak jó híreket kaptok és továbbra is minden rendben lesz. Várom majd, hogy írj, és kitartást kívánok!

Persze, mindig van kivétel. Mi is kicsik vagyunk, de az én “oldalamról” vannak nagyobb termetű családtagok, egyértelműen ez lehet a ludas, a genetika. A másik verzió pedig, hogy kisfiú, a fiúknak már a kezdetekben van, hogy nagyobbak a méreteik, ez egyszer már be is igazolódott nálunk. :D

2023. júl. 26. 22:13
 140/159 anonim ***** válasza:

Hű, ez izgalmas, nem is tudtam, hogy esetleg ebből a nemükre is lehet következtetni!

Köszönöm szépen a szurkolást! 😊

2023. júl. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!