Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár pozitív hcg tesztet...

Ki vár pozitív hcg tesztet hétvégére?

Figyelt kérdés
Van valamilyen tünetetek?
2023. ápr. 19. 10:33
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

48-as válaszoló, nem tudom, hogy nekem intézted-e a szavaidat, vagy a 43-as válaszolónak, vagy mindkettőnknek. :)

Mondják, száraz tesztet már nem nézegetünk, de a helyzetemben, tegye fel a kezét, akinek nem ébresztene a szívében egy nagyon halvány reményt egy nagyon halvány csík látvány, még ha 5 percen túl is jött ki, vagy még később... Úgy érzem, picit még versenyben vagyok. Bár nekem már volt száradási csíkos tesztem, meg kémiai terhességeim is, sajnos, meg extra halvány csík mellett egészséges terhességem is... így most nyilván reménykedem, de tudom, ez még nagyon bizonytalan eredmény.

A hőm és a nyák, ami biztató, a petefészek fájdalom pedig mindezek ellen szól, bár érdekes, ma még nem éreztem, a napokban nagyon szúrt.

47-es köszönöm... Hátha mégis sikerül... Bár már kezdek belefáradnia sok nézegetésbe, hőmérőzésbe, köv. hónapban szerintem "pihenünk", bár abba az életkorba léptem, hogy az idő már nem nekünk dolgozik... De még hátha most mégis!

2023. ápr. 23. 12:44
 52/57 anonim ***** válasza:
A 2-esnek intéztem. Én is mindig reménykedek hogy ne a szemem káprázzon
2023. ápr. 23. 13:29
 53/57 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok?

Tegnap este pecsételő vérzésem volt. Gondoltam megjön, oké, ez van. Aztán abbamaradt. Késő este óta semmi, mintha elvágták volna. Az alhasam viszont úgy fájt, mintha menstruálnék...

Lehet megint felborult a ciklusom???

Hőm ma reggelre picit esett, 36.8

Veszek egy tesztet, biztos, ami biztos, mert itthon nincsen már.

2023. ápr. 24. 12:27
 54/57 anonim ***** válasza:
2es vagyok én nem csináltam még tesztet holnap lenne a menzesz de a melleim duzzadtak nagyon,alhasam nyilal,más nincs
2023. ápr. 24. 15:00
 55/57 anonim ***** válasza:

Sziaztok,en is mára nemvártam eddig nemis jott meg,de szerintem megfog mert a derekam faj mar vagy 3-4napja

Mindenkinek drukkolok

2023. ápr. 24. 16:42
 56/57 A kérdező kommentje:

Bár 2 hónappal később, de sikerült teherbe esnem egypetéjű iker babákkal.

Remélem mindenkinek sikerült azóta!

2024. ápr. 21. 10:54
 57/57 anonim ***** válasza:
gratulalok kedves kerdezo!
2024. máj. 27. 01:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!