Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár pozitív hcg tesztet...

Ki vár pozitív hcg tesztet hétvégére?

Figyelt kérdés
Van valamilyen tünetetek?
2023. ápr. 19. 10:33
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
55%
15 -ös. Ez negatív full negatív fogd már fel! Hiába kérdezed meg 10 milliószor, akkoris negatív. Már fel tettél egy kérdést a negatív teszteddel. Várd meg amíg késik és utána csinálj tesztet!
2023. ápr. 19. 17:51
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen. Amúgy az 1-es vagyok, csak nem bírok magammal aztán költöm a pénzt feleslegesen tesztekre hogy nézegessem erősödik e és idegbe rakjam magam...

Van egy digitális clearblue is. Na azt hétfőnél előbb biztos nem lövöm el. Igazából ott fog kiderülni minden. A két kémiainál is hiába erősödtek a csíkok, még akkor is 1-2 hetet írt, amikor már 2-3-at kellett volna. Tudtam hogy baj van. Most szorítsatok, hogy minden oké legyen. Én is szorítok mindenkinek :)

2023. ápr. 19. 17:51
 23/57 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy a dupla teszttel az 1-es válaszoló vagy. :)

Megértem teljesen, mit érzel.

Most szerintem nincs miért aggódnod, majd a 25-ös teszttel ismételgesd szerintem.

2023. ápr. 19. 18:54
 24/57 anonim ***** válasza:
100%

En holnap teszetelek majd eloszor. Pentekre nem varom….. 😊

Fancsi

2023. ápr. 19. 22:23
 25/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Leesett a hőm... Hát ez van. Ebből ma, vagy holnap mensi lesz.

Én pedig elfogadom és kihozom ebből a napból, majd a hétvégéből amit csak lehet, hogy jól teljen így is.

Sok sikert kívánok mindenkinek!

2023. ápr. 20. 06:26
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok ma vagyok a 9.dpo-n tesztem ma negativ

Sajnálom kérdező de ez nem izmos hogy meg jön

De szerintem nekem se sikerült

2023. ápr. 20. 06:45
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elegge ilyen premens tuneteim vannak de mar 2 napja. Faj az alhasam mint ha meg akarna jonni. Bele bele nyilalgat. A mellem erzekeny. Ma delutan tesztelek ,predivel.

Furcsa erzesem van de nem hiszem hogy baba lesz :(

Fancsi voltam.

2023. ápr. 20. 07:08
 28/57 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló, még ne add fel, 10 dpo-tól mondják, hogy érdemes tesztet készíteni, nagyon elébe mentél, még lehet pozitív kimenetel.

4 tizedet esett a hőm, bár még kettő tizeddel alaphő felett vagyok, de ahhoz, hogy ez holnapra visszaugorjon, egy kisebb fajta csoda kellene. 36.6 ébredési hő pedig nem igazán a várandósság jele, nagyobb esélyem van, hogy holnap folytatódik ez a lejtmenet és ahogy gondolom (mert a peteérés pontos napjára nem jöttem rá a görbémből, a ciklusaim meg nem tűpontosak, hogy enyhén fogalmazzak) péntek és hétfő között megjön a mensim. Most csodába nem szeretnék kapaszkodni, a realitás az, hogy nem vagyok várandós.

Fancsi, amióta csak babát tervezünk, szinte minden ciklusban érzek én is mindent, amit azelőtt észre sem vettem volna... Én is még mindig émelygek egy kicsit, fáradtabb vagyok, fázom, de ez akár egy vírustól is lehet (ne tudjátok meg, mi van az oviban a hányás-hasmenéstől, kötőhártya-gyulladásig minden... én meg jövök megyek a gyerekért, bármivel találkozhatott a szervezetem és lehet, ettől voltak a furcsaságok.

Legjobbakat kívánom! Még hátha sikeres lesz ez a hónap, ha a hőd biztató, ha még nem jött meg, bármi lehet.

2023. ápr. 20. 08:58
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
en vagyok az elejerol aki 24ere nemvarja,es tegnap estetol a mellbimbom nagyon elkezdett viszketni...ejszaka is hasgorcsre keltem ami nemjellemzo bar tudom hogy minden honap mas,pl a multhonapban a melemm se fajt meg semmi azelott pedig ovutol ereztem a mellfeszulest es has nyilalgatast... most tegnaptol a derekem is fajogat hat meglasuk ma jon le a rendelt teszt 2 darab egyet biztos ellovok
2023. ápr. 20. 09:34
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok

Nekem is pms tünetek vannak 4.napja

Tegnap jobb petefészekbe olyat bele szúrt,nyilalt hogy csoda ...

Melleim is duzzadtak, sőt jött ki pattanás is

2023. ápr. 20. 09:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!