Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár pozitív hcg tesztet...

Ki vár pozitív hcg tesztet hétvégére?

Figyelt kérdés
Van valamilyen tünetetek?
2023. ápr. 19. 10:33
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
49%

10.dpon ilyen volt a predictor

A cyclotest negatív, biztos vagyok benne hogy a facelle is az lett volna.

[link]

2023. ápr. 23. 09:10
 42/57 anonim ***** válasza:
49%
Olyan mint a tiéd de nem tudom fényképezni annyira nem látszik
2023. ápr. 23. 09:36
 43/57 anonim ***** válasza:
49%
[link] így talán jobban látszik
2023. ápr. 23. 09:38
 44/57 anonim ***** válasza:
49%
[link] nem látszik képen
2023. ápr. 23. 09:42
 45/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Naponta egy tizedet emelkedik a hőm, szépen kúszik vissza... érdekes, ma az ébredési 36.9 volt..

Ma tünetek nincsenek, mellem érzékeny, mondjuk tegnap sokat szúrt a petefészkem, ami nálam "premensi" tünet, szóval....

Mensi előtt napokkal nekem változik a nyák, ez még nem történt meg és jön pár pattanásom, ez sem történt meg.

Pénteken reggeli vizeletből megcsináltam az itthon lévő x-epil párját, nagyon halványan derengett rajta valmi, de csak száradás után vettem észre, mert az első pár percben hómező volt, félretettem, megfeledkeztem róla, néhány óra múltán, mikor ki akartam dobni a tesztcsíkot, vettem észre rajta egy nagyon halvány vonalat, ami simán lehet száradási csík, vagy a reagens helye is.

Tegnapelőtt, tegnap, ma, holnap, holnapután kellene megjönnie, ennél pontosabban most nem tudom belőni, mert télen felborult a ciklusom, nem volt peteérésem sem rendesen, ami a hőgörbén is látszott... Most szépen felment a hőm, lépegetve ugyan, de többször is leesett a hó közepén, nem tudom, melyik napon lehetett Lh csúcs...

HÉtfőn ismétlem a tesztet, akkorra mutatnia kell, ha van valami.

Izgulok, mert annyi minden megtörtént már velem a kémiaitól, a missed ab-ig... De vannak már egészséges és gyönyörű gyerekeim, amiért nagyon hálás vagyok.

2023. ápr. 23. 10:17
 46/57 anonim ***** válasza:
100%
Én látok ott valamit. Holnap ha tudsz, vegyél egy predictort. Még nem várt előtt vagy, bőven lehet ebből valami.
2023. ápr. 23. 10:22
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg 46os?kicsit most örülök

Amúgy is ott lenne a második csík?

Kérdező én együtt érzek veled annyira nehezen akár jönni a baba

Elegem van a sok negatív tesztből

2023. ápr. 23. 10:24
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van rá esély. Nem vagyunk egyformák, így a saját tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy második csík, ha nem száradási, akkor csak úgy jelenik meg halványan, ha elkezdődött valami. Mindenki másra esküszik. Nekem a predictor és a Clearblue (ami pedig 25-ös) volt az, ami ha elindult valami, akkor mensi előtt is látszott. Ezer félét kipróbáltam. A negatív az 1 csíkos volt. Se halvány, se másnap, semmikor nem jött ki rajtuk semmi, csak ha a vérvétel is bizonyította hogy jelen van a hcg a szervezetbe.
2023. ápr. 23. 10:41
 49/57 anonim ***** válasza:
Sőt, amikor látni akartam a második csíkot, az nem ilyen volt mint a tiéd. Fényképezve egyáltalán nem látszott. És ami nem látszik fotón, az nincs is. A tiéden látom.
2023. ápr. 23. 10:45
 50/57 A kérdező kommentje:
Nézem a 43-as válaszoló feltöltött képét. Sajnos én nem látom a csíkot, viszont számítógép monitorról vagyok most itt, szóval a jókora nagyítás is árthat a szín intenzitásának. Ha élőben látod, akkor az ott is van! Tedd fehér papír elé, takard el a kontroll csíkot egy másik papírral és ha akkor is látod, akkor tuti nem a szemed káprázik a másik csík miatt!
2023. ápr. 23. 12:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!