Április elején tesztelők vannak? 🥰
Az alsó nagyon szép pozitív! Gratulálok mégegyszer 🥰
P.
K! Szedtel vmi vitamint ? ☺️
T
B.vagyok. 4.én tesztelek, mostanában van ovu, nem tesztelgetem hagyom a természetre a dolgot.
Gratulálok akinek most sikerült :)
Eddig mindent. Vitamin, mehpempo, virág teaja, minden kutya gumit.
Ebben a hónapban csak az inofolic prémiumot. Semmi mást
K
Köszönöm P! 🥰 én sokszor bevonzottam a teszttel a havim. Múltkor is mar 6 napot késett, már nagyon bizakodva teszteltem majd pár órára rá még is jött. :/ Persze nem tanulok belőle, én hülye.. 🤦♀️ Viszont semmiképp sem asom addig amíg meg nem jön , nem szabad. 🤗 Egyik ismerősöm úgy lett babás, hogy majdnem a 10. Hétben volt, semmi tünet és havija is volt, megszakitassal "vedekeztek". Szóval vannak azért nagyon kiugró storyk. 😀 🤞🤞
Én rendeltem mehpempot és ilyen otthoni termékenység tesztet a férjemnek. Meglatjuk... nem a türelmemről vagyok híres azért , sem pedig az optimizmusomrol, szóval ehhez képest egész jól állok 😀
N
Kezet foghatunk. Türelmesség tolem is marha tavol van😂😂
K
Ezzel megnyugtattál K., ugyanis most épp magam ostoroztam hogy biztosan azért nem sikerül, mert türelmetlen vagyok és ezzel hergelem magam 😁 mint a mellékelt ábra is mutatja, Neked sikerült, így bízom benne, hogy összejön /összejött 😊
P.
Nem, szerintem nem sok köze van hozzá
K
Halványabb lett a ma reggeli mint a tegnap délutáni és pecsetelek is. Feladom csajok. Tavaly is ez volt :(
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!