Április elején tesztelők vannak? 🥰
Március 24 a nemvart napja nekem
Sok sikert mindenkinek!
K
Kedves K!
10-es vagyok.
Tesztelni mikor tervezel? Régóta próbálkoztok?
Üdv. P
Ma már csináltam egyet. Korán tesztelo tipus vagyok. (Csak nem jonnek fel a tesztek ide kérdés formájában😂)
Két éve próbálkozunk már. Elindítottuk már a meddőségi folyamatokat, zajlanak a vizsgálatok. Ha minden jól megy már májusban lesz az első inszem
K
Ó, sajnálom, hogy ilyen régóta nem sikerült. Na de hátha most, ez lesz az a hónap!
Szorítok érted, tudom mit érzel.
Mára nem várom...
Pénteken és szombaton barnáztam minimálisan csak a papiron látszott.. tegnap totál elmúlt.. nem görcsölök nem fáj a derekam mint szokott... furcsa de nem élem bele magam..🙄
Koszonom 14-es! Igazából nagy csalódottság es szorongás volt bennem eddig. Mióta voltunk első konzin azóta nyugodtabb vagyok, hogy végre jó kezekben vagyok. Egyedül az nehéz, hogy irtó lassan megy az idő.
K
Kedves 15!
Nem teszteltél reggel? Hogy érzed magad?
K, kívánom, hogy sikerüljön ebben a ciklusban és májusban ne inszem miatt légy a nőgyógyásznál 😊
P.
15os vagyok
Nem teszteltem és nemis szeretnék egyenlőre,jobb picit izgulni 😊
Fél éve próbálkozunk már van egy 2 éves kislányom 😊
egyébként van bennem egy jó érzés,mintha most sikerült volna
19, irigylem a türelmed, bár én is így tudnék hozzáállni
Napközbe nincs gond, dolgozom, lekötöm magam, de hajnalba ahogy felkelek az az első, hogy tesztelni kell.😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!