Április elején tesztelők vannak? 🥰
P, nálam ugyan ez van😂😂😂 kinyílik a szemem, ő mondom még alszok egy kicsit. Aztán eszembe jut hogy jujj hőmérő… uristen TESZT. És kipattan a szemem😂
K
A hőmérőzéssel még nem boldogulok egyelőre, mindig máskor jut eszembe 😂 remélem jövőhónapba már nem is kell vele foglalkozzak 😁
P.
Kivancsisagbol igen csinaltam egy 10es Livsane tesztet, egesznap szurt az alhasam, feszitett. Negativ lett a teszt :/ Igaz meg korai…
F
Reggel csináltam egy tesztet, borzasztó halvány, szerintem a férjem csak azért mondja hogy látja, hogy nyugodtan legyek holnap reggelig, ugyanis úgy is tesztelek 😂 nem egyszerű az élete velem, de már megszokta, minden egyéb más területen is türelmetlen vagyok, bár igyekszem változtatni 😁
P.
Szia K!
Ez nagyon biztato, 2 nap mulva ismetelj! Drukkolok!!!
T.
2 nap?? Már holnap se fogok bírni magammal. Itt kérem szépen nagy üzem lesz 😂😂😅😅
K
Kedves K!
Nagyon szurkolok, hogy erősödjön. Hányadik baba, mióta próbálkoztok?
Sziasztok csajok.
15os vagyok,ma reggelre pozitivat teszteltem fel ev probalkozas utan. Hatalmas az orom.
Kivanom nektek is sikeruljon!!💗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!