A terhessegnel letezik szebb dolog?
Szerintem a legszebb dolog a vilagon.😊
Ti hogyan vélekedtek erről?
Igen számomra szép egy szelet rántotthús főleg ha nem nekem kell megcsinálni.
(Veszélyeztetett terhesség,sürgősségi császár,intenzív osztály mindkettőnknek)
Elsőnél imádtam, pihentem, az elejétől már nem dolgoztam, csak magamra és a babamra figyeltem. Könnyű terhesseg, aztán farfekves miatt tervezett császár volt.
A második gyerkocunkkel akkor lettem várandós mikor a nagyobb 10 hónapos volt. Na az maga a pokol érzése.. hanyas, fáradtság, állandó elalvás, akar a földön a játszó gyerek mellett.. cipelni a nagyot (aki szinten irtó kicsi) miközben már egy 2.5 kilós gyerkőc van a pocakban. Pelenkazas közben a nagy erővel sarokkal rugdosta a pocaklakot, állandóan azon izgultam szegénykém ugye nem lesz baja… sokszor egész napra elfelejtettem, hogy terhes vagyok, annyi volt a teendő otthon és a nagyobbal. Aztán vele természetes szülés volt, hirtelen rohanni a kórházba.. a nagyobb hiába volt el addig a mamaval.. a 4 napot míg kórházban voltunk végigordította, szinte semmit nem evett, sztrájkolt minden ellen és csak azért üvöltött hogy haza menjünk.
Szóval igen.. millió egy mas dolog van ami szebb nála :D persze körülmény kérdése.
Most tervezzük a harmadikat.. 8.5, 10 evesek a lányok.. hat már előre rettegek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!