KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » TeherbeesĂ©s » A terhessegnel letezik szebb...

A terhessegnel letezik szebb dolog?

Figyelt kérdés

Szerintem a legszebb dolog a vilagon.😊

Ti hogyan vĂ©lekedtek errƑl?

2023. mĂĄrc. 12. 13:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** vĂĄlasza:
96%

Az elsƑnel Ă©n is ezt gondoltam.

A masodiknal, amikor egy kĂ©tevest kellett kergetni hatalmas hassal, aranyĂ©rrel, fĂĄjĂł hĂĄttal, akkor azĂ©rt ezt felĂŒlvizsgĂĄltam...

2023. mĂĄrc. 12. 13:12
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
AzĂ©rt Ă©n el tudok kĂ©pzelni szebb dolgokat, pedig szeretem a gyerekeim Ă©s problĂ©mamentes terhessĂ©geim vannak/voltak. Egy sajĂĄtos Ă©lethelyzet, amihez sok pozitĂ­v Ă©rzelmem kötƑdik, de hĂĄla az istennek van mĂĄs szĂ©psĂ©g is az Ă©letben.
2023. mĂĄrc. 12. 13:12
 3/26 anonim ***** vĂĄlasza:
97%
MilliĂł szebb dolog van annĂĄl
2023. mĂĄrc. 12. 13:15
 4/26 anonim ***** vĂĄlasza:
77%
SzĂĄmomra a legijesztƑbb Ă©s legundorĂ­tĂłbb dolog a vilĂĄgon. BocsĂĄnat, tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de ez is egy vĂ©lemĂ©ny.
2023. mĂĄrc. 12. 13:24
 5/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Kinek mi... SzĂ©pdolog, hogy egy ember fejlƑdik kĂ©t aprĂł sejt talĂĄlkozĂĄsĂĄbĂłl, de sokaknak a terhessĂ©g valĂłban terhes. Nem egy ismerƑs vĂ©gighĂĄnyta, volt, akit aranyĂ©r kĂ­nzott, sĂ©rve lett, de mondjuk a terhessĂ©gi epepangĂĄs, vagy a toxĂ©mia sem Ă©pp örömteli dolog.
2023. mĂĄrc. 12. 13:28
 6/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

ElsƑnĂ©l semleges volt, mĂĄsodiknĂĄl maga a pokol.

Szamomra minden volt, csak szép meg csoda nem

2023. mĂĄrc. 12. 13:32
 7/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Rengeteg szebb dolog van a terhességnél...

De örĂŒlök, ha neked ez a legszebb idƑszak az Ă©letedben. Élvezd ki.

2023. mĂĄrc. 12. 13:34
 8/26 anonim ***** vĂĄlasza:
92%
A terhessegben egy jĂł dolog van lesz utĂĄna egy gyereked. És ezĂ©rt megĂ©ri vĂ©gigszenvedni. De Ă©n csak egyszer vĂĄllaltam be, akinek egyszerƱ a terhessĂ©ge nyilvĂĄn nem Ă­gy gondolja.
2023. mĂĄrc. 12. 13:40
 9/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Van, igen. Borzalmas volt az egĂ©sz. Az elsƑ szebb dolog a terhessĂ©gnĂ©l a szĂŒlĂ©s, Ă©s amikor vĂ©gre vĂ©ge. (2x Ă©ltem tĂșl)
2023. mĂĄrc. 12. 14:18
 10/26 anonim ***** vĂĄlasza:
93%

LĂ©tezik.

Sajnålom, hogy te még nem tapasztaltål szépeket.

2023. mĂĄrc. 12. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!