A terhessegnel letezik szebb dolog?
Figyelt kérdés
Szerintem a legszebb dolog a vilagon.đ
Ti hogyan vĂ©lekedtek errĆl?
2023. mĂĄrc. 12. 13:08
1/26 anonim vĂĄlasza:
Az elsĆnel Ă©n is ezt gondoltam.
A masodiknal, amikor egy kĂ©tevest kellett kergetni hatalmas hassal, aranyĂ©rrel, fĂĄjĂł hĂĄttal, akkor azĂ©rt ezt felĂŒlvizsgĂĄltam...
2/26 anonim vĂĄlasza:
AzĂ©rt Ă©n el tudok kĂ©pzelni szebb dolgokat, pedig szeretem a gyerekeim Ă©s problĂ©mamentes terhessĂ©geim vannak/voltak. Egy sajĂĄtos Ă©lethelyzet, amihez sok pozitĂv Ă©rzelmem kötĆdik, de hĂĄla az istennek van mĂĄs szĂ©psĂ©g is az Ă©letben.
3/26 anonim vĂĄlasza:
MilliĂł szebb dolog van annĂĄl
4/26 anonim vĂĄlasza:
SzĂĄmomra a legijesztĆbb Ă©s legundorĂtĂłbb dolog a vilĂĄgon. BocsĂĄnat, tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de ez is egy vĂ©lemĂ©ny.
5/26 anonim vĂĄlasza:
Kinek mi... SzĂ©pdolog, hogy egy ember fejlĆdik kĂ©t aprĂł sejt talĂĄlkozĂĄsĂĄbĂłl, de sokaknak a terhessĂ©g valĂłban terhes. Nem egy ismerĆs vĂ©gighĂĄnyta, volt, akit aranyĂ©r kĂnzott, sĂ©rve lett, de mondjuk a terhessĂ©gi epepangĂĄs, vagy a toxĂ©mia sem Ă©pp örömteli dolog.
6/26 anonim vĂĄlasza:
ElsĆnĂ©l semleges volt, mĂĄsodiknĂĄl maga a pokol.
Szamomra minden volt, csak szép meg csoda nem
7/26 anonim vĂĄlasza:
Rengeteg szebb dolog van a terhességnél...
De örĂŒlök, ha neked ez a legszebb idĆszak az Ă©letedben. Ălvezd ki.
8/26 anonim vĂĄlasza:
A terhessegben egy jĂł dolog van lesz utĂĄna egy gyereked. Ăs ezĂ©rt megĂ©ri vĂ©gigszenvedni. De Ă©n csak egyszer vĂĄllaltam be, akinek egyszerƱ a terhessĂ©ge nyilvĂĄn nem Ăgy gondolja.
9/26 anonim vĂĄlasza:
Van, igen. Borzalmas volt az egĂ©sz. Az elsĆ szebb dolog a terhessĂ©gnĂ©l a szĂŒlĂ©s, Ă©s amikor vĂ©gre vĂ©ge. (2x Ă©ltem tĂșl)
10/26 anonim vĂĄlasza:
LĂ©tezik.
Sajnålom, hogy te még nem tapasztaltål szépeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!