Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nektek is szebb és...

Kismamák! Nektek is szebb és simább lett az arcbőrötök a terhesség idején? Szülés után is megmaradt? 39hkm

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 01:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én eddig csak olyan esetekről hallottam, hogy a terhesség alatt durván pattanásos és zsíros lett a bőr és van, amikor a szoptatás végéig olyan marad
2012. júl. 25. 02:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem az elején inkább becsúnyult, most a vége felé pedig teljesen kisimult,megszépült. Bár ez lehet annak is a hatása,hogy nem cigizek és nem használok alapozót. Lényeg a lényeg,hogy szebb lett és remélem szülés után is így marad!:)

31 hkm

2012. júl. 25. 06:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szép volt a bőröm és nem hullott a hajam,amikor megszültem ez megváltozott,már nem olyan szép a bőröm,és a hajam is csomókban hullik!
2012. júl. 25. 06:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Én elég zsíros bőrű vagyok, amikor terhes voltam a kiányommal a zsírosság megszűnt, arcom kisimult, hajam még olyan dús nem volt, mint akkor... Aztán szülés után hajam hullani kezdett, arcbőröm állapota folyamatosan romlott, szemem karikás volt az álmatlanságtól, de nem ez számított akkor, nyilván nem. De nálam ez a szép állapot folyamatosan szűnt meg, és visszatért az eredeti állapot!
2012. júl. 25. 07:39
 5/11 gabszem ***** válasza:
Nekem megszépült a hajam és az arcbőröm is teljesen pattanásmentes volt. Még szülés után is jó darabig.
2012. júl. 25. 08:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem gyönyörű lett, de szülés után visszatért normál állapotba. Bár így sem csúnya, csak akad néha egy-két pattanás. A terhességem alatt szép tiszta, kisimult, ragyogó bőröm volt, ehhez most kellenek a szokásos arcápoló termékek.
2012. júl. 25. 08:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapja szültem, most kezdtem el pattánososodni. :( Meg a hajam is hullik, de nagyon.. Azt mondják, mindkettő a hormonok miatt van, pedig én is reméltem, hogy marad a szép bőr meg a rengeteg haj :)
2012. júl. 25. 08:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Amig terhes voltam,nagyon szép volt az arcbőröm,soha nem volt még ilyen,sehol egy pattanás,miteszer,csak a máj foltok,nagyon halványan.

Megszültem,akkora ragyák lettek szanaszét az arcomon és nagyon fakó lett a bőröm.Gyógyszeres kezelésre szorultam.

Nem kívánom senkinek,4 heti kezelés után valahogy én is néztem ki.

2012. júl. 25. 08:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát... Rólam ez nem volt elmondható! Alap helyzetben szép bőröm elég csúnya lett a terhesség alatt! Talán az utolsó hónapba javult a helyzet! De ahogy megszültem visszaállt minden a régi kerékvágásba és újra szép a bőröm! Szerintem ez attól is függ, h kisfiút vagy kislányt vársz! Akik kisfiút, azoknak szép a bőrük, akik lányt azoknak nem! Nekem legalább is ez a tapasztalatom, lehet meg fognak cáfolni! De nyugi, tuti visszaáll, hisz ez csak a hormonok játéka!
2012. júl. 25. 10:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nekem az utóbbi 1-2 évben lett miteszeres, pattanásos a bőröm, a terhességem idején teljesen elmúltak és sima, szép az arcbőröm, szeretném pedig, ha ez így is maradna, bár sokatoknak visszaállt az eredeti állapot. Tényleg megcáfollak utolsó válaszoló, de nem rossz indulatból, hanem csak tapasztalatból :). Kislányt várok, mégis kisimult az arcom, de lehet, hogy ez másnál nem így van.
2012. júl. 25. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!