Nekem semmit nem változott a színe a terhesség alatt. Ez elég nagy b@romság, már bocs.
2012. júl. 24. 23:44
2/10 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de még sosem dugtam zseblámpát a lukamba, h lássam milyen színű:)Ez most kamukérdés?
2012. júl. 24. 23:45
3/10 anonim válasza:
A terhesség jelentős alhasi vérbőséggel jár, talán néhányaknál ez eredményez sötétebb nyálkahártyát, de én sem hallottam ilyenről, és magamon sem vettem észre...
2012. júl. 24. 23:53
4/10 A kérdező kommentje:
Nem kamu.Legalábbis nem annak szántam.
Tüneteket "keresgélek" magamon.
A környezetemben hallottam,hogy többeknek a hüvely,vagina lilás árnyaltú elszíneződése volt az első tünet.Ez ugyanúgy a vérbő okozza,mint például a mellen,hason lévő erek erősödését.
De ezek szerint vannak,akik nem is hallottam róla,tehát nem általános.
A hüvelyről nem tudok nyilatkozni,de azt tudom,hogy a szeméremajkak sötétebb tónusúak lesznek. Nekem világos rózsaszín volt mindig is,de mióta terhes vagyok teljesen lila. Szóval annyira nem hülyeség,csak rosszul tetted fel a kérdést.
2012. júl. 25. 06:10
6/10 anonim válasza:
Még ha kicsit sötétebb színe is lesz, az tuti, hogy nem az elején lesz. Ha a terhesség igazolására keresed a tüneteket, akkor ne ilyenek keress!
2012. júl. 25. 07:50
7/10 anonim válasza:
Egyetértek az 5-ös hozzászólóval! Valóban a szeméremajkak lesznek sötétebb tónusúak, ez nálam is fennáll, de hogy mikortól? Nem szoktam magamat nézegetni odalenn...
24+1 hkm
2012. júl. 25. 10:48
8/10 anonim válasza:
A terhesség egyik valószínűsíthető jele a hüvely kékeslila elszíneződése, ez valóban így van, de ezt orvos látja. A szeméremajkak színe is változhat, ezt te is láthatod.
Egy szülésznő
2012. júl. 25. 11:06
9/10 anonim válasza:
ez az elszineződés fájhat is akár?
2013. aug. 22. 14:32
10/10 anonim válasza:
Nekem nem a lyuk, hanem körülötte a bőr sötét lila és 4. héten pozitív tesztkor :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!